До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як Хлое Кардаш'ян відсвяткувала перший день народження доньки

12 квітня доньці Хлое Кардаш'ян та Трістана Томпсона виповнився один рік, але святкують радісну подію батьки вже кілька днів. Так, на честь дня народження маленької принцеси Тру молода пара влаштувала гучну вечірку в пастельних тонах: блідо-жовтих, небесно-блакитних, світло-зелених і ніжно-рожевих.

День народження Тру – доньки Хлое Кардаш'ян та Трістана Томпсона

Образи для свята спеціально розробив американський дизайнер Август Гетті, засновник однойменного бренду August Getty Atelier. Так, Хлое зі своєю донькою Тру вдягнули однакові образи – шовкові небесно-блакитні slip-dress з подовженими сорочками в тон до суконь.

Реклама
Хлое Кардаш'ян з донькою Тру

Це був ідеальний день, присвячений маленькій Тру: різнокольорові повітряні кульки, мотиви метеликів, машина, що створює повітряні бульбашки, всілякі ігрові майданчики, поні і тонни солодкої вати в формі чудернацьких тварин – прикрашали перше свято іменинниці. Організацією заходу займалася Мінді Вейс – сімейний планувальник родини Кардаш'ян-Дженнер. Раніше знаменита сім'я довірила Мінді організацію дня народження доньки Кім Кардаш'ян і Каньє Веста – Норт Вест, і дочки Кайлі Дженнер і Тревіса Скотта – Стормі.

Солодка вата

Заключним акордом став багатоярусний торт, декорований фігуркою слона, а також candy-bar: фруктове морозиво, солодкі пончики, випічка у формі зображень кролика і печиво у формі бабки. Крім того, всі подарунки відправили на благодійність – у дитячу лікарню Лос-Анджелеса.

День народження Тру – доньки Хлое Кардаш'ян та Трістана Томпсона

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.