До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Від Канн до Мальдів: де відпочивають знаменитості

Promotion

Місця відпочинку знаменитостей тепер не таємниця – Бейонсе, Жизель Бюндхен і Кендалл Дженер із задоволенням викладають фото з відпустки в Instagram, і не проти зробити селфі з шанувальниками. Де саме проводять свою відпустку актори, музиканти і моделі, яким не потрібно думати про палаючі тури?

Реклама
Алессандра Амбросіо на острові Капрі
В пошуках літа

Європа – улюблене місце відпочинку зірок. Одні танцюють на Ібіці або Французькій Рив'єрі. Інші досліджують музеї, стародавні пам'ятники. Треті відвідують численні SPA, де планують пройти детокс. А після Каннського кінофестивалю, наприклад, багато акторів залишаються на курортах Лазурного берега, щоб відновити сили. У самих Каннах можна зустріти Бейонсе і Джей-Зі. Південь Франції – їхнє улюблене місце для відпустки з дітьми.

Бейонсе і Джей-зі на Лазурному березі

Їх колега по "цеху", Ріанна, також любить відпочивати тут. Скарлетт Йоганссон, Єва Лонгорія, Шерон Стоун, Моніка Беллуччі після фестивалю обов'язково залишаються в Каннах на кілька тижнів. Антіб полюбився багатьом моделям. Місцеву кухню люблять Гайді Клум, сестри Хадід, Кендалл Дженнер.

Модель Наомі Кемпбелл на Лазурному березі обирає Сен-Тропе. До неї приєднуються Мішель Родрігесс, Кріштіано Роналдо, Кейт Вінслет. В основному зірки влаштовують круїзи на своїх приватних яхтах, тому ймовірність випадкової зустрічі з ними досить низька.

Леді Ґаґа не любить їхати далеко від дому у США, і провела відпустку в Коста-Ріці. Ніколь Кідман вирушила трохи далі – в Мексику, а конкретніше – в Кабо-Сан-Лукас.

На Сейшельські острови, в колишню британську колонію, регулярно літають Принц Вільям і Кейт Міддлтон. Там же можна зустріти Дженніфер Еністон. Голлі Бері, у свою чергу, проводить час з дітьми на пляжах Бора-Бора.

Сімейство Бекхемів обрало для себе незвичайне місце – острів-готель Святого Стефана, недалеко від Будви, Чорногорії. Знаменита пара і їхні діти насолоджуються Адріатичним морем. Нагадуємо, що найвигідніші тури в Чорногорію можна знайти на сайті Farvater.travel.

Бекхеми на відпочинку в Чорногорії
Для любителів зими

Сноуборд і лижі – улюблене захоплення багатьох топ-моделей. Модель Алессандра Амбросіо разом з чоловіком і дітьми проводить час на гірськолижному курорті в Аспені, Колорадо.

Мадонна разом зі своїми чотирьма дітьми проводить активну відпустку у Швейцарії. Г'ю Джекман і Гвен Стефані катаються на лижах в США. Австралійський актор обирає курорт Okemo, в штаті Вермонт, а співачка літають в Юту.

Цього літа, після відпочинку на пляжах рідної Бразилії, Жизель Бюндхен взяла своїх сестер і вирушила на гору Седон в Арізоні. Снігу там немає, але відпочинок, тим не менш, активний. Модель займалася скелелазінням і кунг-фу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.