До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Elie Saab випустить колекцію речей для дому

Елі Сааб представить свою першу колекцію меблів на Salone del Mobile в Мілані 2020 року.

Ліванський дизайнер у партнерстві зі швейцарською компанією дизайну дому Corporate Brand Maison працює над проєктами з оформлення меблів та інтер'єру, чим розширює свій бренд.

Реклама

Дебютну колекцію Elie Saab представлять на виставці Salone del Mobile в Мілані в квітні 2020 року. Серед розроблених предметів – кушетка з вбудованими полицями з підлокітниками з золота, ліжко і набір зі столу і стільців. Все виконане в світлих тонах, відповідно до естетики бренду. Очікують, що нові колекції виходитимуть щороку.

"Створення колекції для дому – це природний наступний крок для нашого бренду. Ми вибрали Corporate Brand Maison як партнера, ідеального для підтримання наших амбіцій в розробці і створенні позачасових фірмових колекцій меблів і проєктів дизайну інтер'єру, які втілюють ДНК нашого бренду", – каже Сааб.

Це не перший досвід Елі в дизайні інтер'єру. Торік навесні він прикрасив інтер'єри Emaar Beachfront Tower у Дубаї, де працював з архітектором Карло Коломбо над створенням "загального образу" будівлі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.