До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

День авокадо: за що ми любимо алігаторову грушу

Авокадо заздрять усі фрукти, овочі і навіть трохи горіхи. Як цій зеленій груші з невиразним смаком вдалося піднятися в топ наймодніших продуктів десятиліття?

@nourish_naturally

Авокадо – це фрукт, який корисний, як овоч, а смачний – як вишуканий вершковий соус. Доречний в будь-якій дієті – того, хто худне, спортсмена, сердечника ... І, звичайно, незамінний в вегетаріанському меню. 100 грам авокадо "загрожують" всього лише 250 калоріями. Фрукт не містить цукру і шкідливих жирів, а отже, – ідеальний для раціону тих, хто бажає скинути вагу. Більш того, здатний розщеплювати надлишок холестерину в крові. У авокадо калію навіть більше, ніж в чемпіона-банану, що прекрасний для серця і судин. Багатий набір вітамінів і мікроелементів дозволяє йому сміливо носити звання омолоджуючого продукту. Ну а в Мексиці, на батьківщині авокадо, фрукт вважають серйозним афродизіаком. Стільки "козирів" дісталося зеленій "груші", що уникнути фуд-популярності просто неможливо. Про це свідчать майже 10 мільйонів фото за хештегом #avocado в Instagram. Деякі найапетитніші з них – в добірці Vogue UA.

Реклама

<b>avocado18</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.