VOGUE UA CONFERENCE 2021FASHION & BUSINESS 9/09
RU UA

Журнал VOGUE

Підписатися
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь

Що на сніданок: мереживні млинчики з кисломолочним сиром від шеф-кондитерки Євгенії Яницької

27 лютого 2021

Щовихідних vogue.ua пропонує ідеї смачних і простих сніданків від українських шеф-кухарів і ресторанів. Цього разу готуємо улюблену багатьма страву дитинства — тонкі млинці з кисломолочним сиром. Рецептом поділилася шеф-кондитерка Євгенія Яницька.

Візитна картка кожного ресторану — цікаві сніданки. Класика, від якої складно відмовитися — млинці. Євгенія Яницька, шеф-кондитерка ресторану Kinoshniki в Харкові, поділився секретом приготування ніжних мереживних млинчиків з сирною начинкою і вишневим соусом.

Інгредієнти

Для 10 млинчиків:

3 яйця;

2 г солі;

70 г цукру;

500 мл молока (окріп);

200 г борошна;

60 мл рослинної олії;

4 г соди (погасити оцтом).

Для начинки:

400 г кисломолочного сиру;

80 г гречаного меду;

Ваніль за смаком.

Для соусу: 

300 г свіжомороженої вишні без кісточок;

12 г крохмалю;

9 ст. л. води.

Приготування

Млинці: 

  • Змішайте всі сухі інгредієнти.
  • Доведіть до кипіння молоко і поступово додайте його в суху суміш, швидко помішуючи.
  • Потім повільно додайте збиті яйця. В кінці олію.
  • Змішайте все до однорідної маси.
  • На пательні підсмажте млинці.

Начинка:

  • Для начинки з допомогою блендера змішайте сир з ваніллю і гречаним медом.

Соус:

  • Для соусу змішайте свіжоморожену вишню без кісточок з цукром.
  • Отриману суміш доведіть до кипіння і тонкою цівкою введіть змішаний з водою крохмаль, постійно помішуючи. Коли вишня почне блищати і сік загусне, зніміть соус з вогню.

Подача:

  • Для подачі загорніть сирну начинку в млинець і полийте його вишневим соусом.

ресторан · шеф-повар · рецепт · еда ·

Ще в розділі Living

Популярне