До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У вас двійня: знаменитості, які стали батьками близнят

Топмодель Ешлі Грем днями поділилася дуже інтимним кадром, на якому видно її величезний живіт. Дівчина зараз вагітна близнятами, а цим кадром повідомляє шанувальникам, що вже перебуває на 40-му тижні й мріє ось-ось знову стати мамою. А ми згадали інших щасливих зіркових батьків близнят.

Ешлі Грем
Бейонсе і Джей Зі

У 2017 році попзірка Бейонсе стала щасливою мамою близнят, а їхня перша поява в соціальних мережах співачки мала ефект вибухлої бомби. У себе в Instagram вона тоді опублікувала фото, на якому позувала з новонародженими Сером і Румі. Відтоді минуло вже майже п’ять років, але цей кадр досі багато фанатів Бейонсе згадують з особливим трепетом. До речі, молодші діти рідко з’являються в соцмережах королеви Бі, разом з Джей Зі вони намагаються оберігати їх від зайвої публічності, але в серпні 2021 року зірка все-таки здалася і зняла їх у рекламній кампанії свого модного бренду IVI PARK.

Реклама
Анджеліна Джолі і Бред Пітт

Багатодітна мати Анджеліна Джолі, яка нині виховує шістьох дітей, у 2008 році стала мамою двійнят. У Ніцці вона народила чарівних Нокса і Вів’єн, а її чоловік Бред Пітт був присутній на пологах. До речі, ексклюзивні фото новонароджених дітей пара продала за 14 мільйонів доларів, а вторговані гроші передала на доброчинність. Після розлучення зіркової пари діти залишилися жити з матір’ю, а Бред Пітт має лише право зустрічатися з ними. Близькі до актора джерела розповідають, що він дуже сумує за всіма своїми дітьми та мріє бачити їх частіше.

Бред Пітт з Вів’єн і Ноксом
Дженіффер Лопес і Марк Ентоні

Дженніфер Лопес — ще одна знаменитість, яка виховує двійнят. У 2008 році, будучи заміжньою за співаком Марком Ентоні, вона народила дочку Еммі й сина Максиміліана. Сьогодні діти співачки вже підлітки, а одна з найяскравіших появ Еммі на публіці сталася кілька років тому, коли разом з мамою вона виступила у фіналі "Суперкубку".

Дженніфер Лопес з дочкою Еммі під час "Суперкубку"
Джордж та Амаль Клуні

6 червня 2017 року Амаль і Джордж Клуні стали батьками. Пологи тривали в госпіталі Святої Марії в Лондоні, де всіх своїх дітей народила й герцогиня Кембриджська. Зіркові батьки трепетно оберігають малюків — Александра та Еллу — від надмірної уваги, адже французьке видання Voici потайки пробралося на територію їхнього будинку відразу після народження близнят, щоб сфотографувати Амаль з новонародженими дітьми. Інформацію про малюків Амаль і Джордж видають вкрай обмежено. Здебільшого актор розповідає якісь факти з їхнього життя в інтерв’ю.

Амаль Клуні з дітьми
Сара Джессіка Паркер і Меттью Бродерік

Близнятам акторів Сари Джессіки Паркер і Меттью Бродеріка вже по 12 років. Зіркова пара намагається не афішувати життя Табіти й Меріон. Відомо, що у 2010-му вони скористалися послугами сурогатної матері й не стали приховувати цього факту.

Сара Джессіка Паркер з дочкою Табітою

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.