До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Затишок Charity Market — благодійна ініціатива на підтримку вимушено переселених сімей

Ol.factory спільно з благодійним фондом "Життєлюб" проведе благодійний захід "Затишок Charity Market". На меті благодійної ініціативи — зібрати 100 000 грн на побутові потреби (домашній текстиль, посуд тощо) для вимушено переселених сімей у Києві, якими опікується фонд.

"Кожен, хто залишав свій дім під час війни, знає, як це – приїхати на нове місце, де немає дрібниць, що створюють відчуття дому. Ви згадуєте прості речі: як зранку відкриваєте штори вдома, яке на дотик ваше простирадло чи постільна білизна, аромат смачного сніданку, звук кави, що ллється в улюблену чашку, — зазначається в Instagram-дописі Ol.factory. — Мільйони людей в Україні тепер можуть лише згадувати про це, адже вони не знають, коли повернуться додому".

Реклама

У суботу, 23 липня, відбудеться "Затишок Charity Market". Гості заходу можуть принести речі для переселенців (ковдри, штори, посуд, рушники, постільну білизну й будь-що, що асоціюється із затишком удома). Всі речі, зібрані під час благодійної події, організатори віддадуть у центр підтримки переселенців "Життєлюб піклується" в Києві. Для отримання допомоги там уже зареєструвалися 6000 людей. Також на маркеті можна буде придбати інтер’єрні речі для власного дому від українських виробників — 20% від продажу товарів спрямують на купівлю домашнього текстилю та посуду для переселенців.

Окрім того, в програмі "Затишок Charity Market" передбачені майстер-класи й активності для дітей, квіткова крамниця, фудкорт, автограф-сесія Гаріка Корогодського та благодійний розіграш.

Коли: 23 липня, 11:00-19:00
Локація: Простір Ol.factory, Велика Васильківська, 100

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.