До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

З дитиною на море: куди поїхати з Польщі, Молдови й України

Ми всі травмовані війною, але найуразливішими є діти, психіка яких нині особливо потребує підтримки. Кожна мати, чи лишилася вона зі своїми дітьми в Україні, чи виїхала в безпечне місце за кордон, думає про те, як підтримати дитину, як знайти правильні слова, та й власний ресурс для цього. Такою підтримкою може стати відпочинок на морі адже складно знайти дитину, яка не любить море.

Риміні, Італія

Разом з туристичною агенцією "Полечу, куди хочу", яка вже 10 років працює на українському ринку, ми зібрали кілька напрямків для відпочинку на морі – з вильотами з Польщі й Молдови.

Реклама
Автобусні тури з України

Попри війну, в Україні й далі працює туристична сфера, адже великий та малий бізнес – це підтримка життєдіяльності нашої країни. Тури довелося переформувати: якщо рік тому кияни літали до Туреччини з аеропорту "Бориспіль", то наразі такі тури можливі з виїздом з Києва (або Львова) на автобусі. Так, з 11 днів туру до Туреччини три доби доведеться провести в дорозі, але воно того варте.

Кемер

Наприклад, відпочинок з дитиною на двох у п’ятизірковому готелі Armir Resort 5* у Кемері коштуватиме 35 тисяч гривень. Готель, розташований біля підніжжя Таврських гір, в оточенні саду, стане ідеальним місцем для спокійного сімейного відпочинку: для дітей тут є анімація, водний спорт і розваги та, звісно, найголовніше, – тепле Середземне море.

Armir Resort 5*

Для тих, хто шукає місця для відпочинку на морі ближче за Туреччину, агенція "Полечу, куди хочу" пропонує тури до Болгарії – адже дістатися до золотих берегів Болгарії з України можна значно швидше. Саме Болгарія вважається однією з найпопулярніших країн для відпочинку з дітьми – завдяки комфортному клімату (температура в серпні в середньому до 27 °C), теплому морю та безлічі дитячих розваг. Найвідоміший курорт для відпочинку з дітьми – Албена, з чистими пляжами й чудовими краєвидами на чорноморське узбережжя. Щодо цін, то відпочинок у чотиризірковому готелі Shipka Golden Sands на курорті Золоті піски коштуватиме 34 тисячі гривень. Тури до Болгарії можливі як з Києва, так і зі Львова на автобусі.

Болгарія

Один з найцікавіших морських напрямків з виїздом з Києва або Львова – це курортне італійське містечко Риміні, розташоване на узбережжі Адріатичного моря, за 200 кілометрів від Рима. Риміні часто вибирають ті, хто подорожує з маленькими дітьми: тут дуже неглибоке море, на пляжах – безліч морських атракціонів для найменших (наприклад, на пляжі Lamby's Beach 93), а також – щонайменше 5 чудових аквапарків. Відпочинок в історичному чотиризірковому готелі Vienna Ostenda Hotel за дві хвилини пішки від моря коштуватиме 36 тисяч гривень на двох.

Риміні, Італія
Кули полетіти з Молдови

Найпопулярніші тури з вильотом зі столиці Молдови, Кишинева, – це Чорногорія, Туреччина та мальовничий грецький острів Крит. Крит – один з найцікавіших островів Греції, тут зосереджені пам’ятки мінойської культури, що робить його ідеальним місцем для культурно-пізнавального відпочинку з дітьми-підлітками. Сприяє цьому м’який субтропічний клімат – нині температура повітря на Криті близько 27 °C, а води – 26 °C.

Острів Крит

На Криті оздоровчий морський відпочинок легко поєднати з туризмом: огледіти разом з дітьми печери Диктеон-Андрон, де, за легендами, народився Зевс, покататися на катамаранах озером Курмас та відвідати Археологічний музей у містечку Ханья. Тиждень відпочинку в готелі Porto Plakias & Spa за 200 метрів від пляжу коштуватиме на двох 28 тисяч гривень.

Porto Plakias&Spa

Що стосується Чорногорії, то дітям буде цікаво в Будві – головному туристичному центрі країни. Найбільший аквапарк Адріатичного узбережжя, фортеці, археологічні музеї, розважальний центр Dino Secrets для поціновувачів динозаврів – діти точно не засумують у Будві.

Будва
Тури з Польщі

Найкомфортнішою для українців все ж таки буде подорож з вильотом із сусідньої Польщі – адже з Катовіце, Кракова, Вроцлава чи Варшави можна вирушити до будь-якого куточка світу. Серед популярних напрямків – Туреччина, Греція, Іспанія, Домінікана.

Тенерифе

Для родин, що полюбляють активний відпочинок, ідеальним варіантом буде подорож на Тенерифе – найбільший та найпопулярніший з Канарських островів. Один з найвідоміших у світі аквапарків Siam Park Tenerife, зоопарки, лицарські турніри, а також безліч природних пам’яток – усе це можна знайти на Тенерифе. Для українців будуть зручними вильоти з Катовіце.

Caprici Beach & Spa, Іспанія

Кінець серпня й вересень – один з найкращих періодів для відпочинку в Іспанії, яку люблять усі діти. У цій країні легко поєднати морські розваги, туризм і культурний відпочинок – особливо, якщо зупинити свій вибір на Барселоні. Зручні тури для українців стартують у Варшаві, куди можна дістатися потягом з Києва: тур на двох з розташуванням у п’ятизірковому готелі Caprici Beach & Spa коштуватиме близько 60 тисяч гривень. Готель розміщується в містечку Санта-Сусана за годину їзди від Барселони та сподобається тим, хто шукає спокійного відпочинку. Тут є дитячий клуб, чисте море та система "все враховано".

Ідеї для відпочинку взимку

Планувати щось під час війни складно, але мріяти й бажати нам ніхто не може заборонити. Отже, якщо ви вже зараз думаєте про те, як розрадити та розважити свою дитину взимку, то агенція "Полечу, куди хочу" має кілька цікавих пропозицій. Цієї зими агенція пропонує тури з вильотом з Польщі й Молодови до теплих країн – від Єгипту й Таїланду до екзотичного Занзібару. Кілька тижнів на морі – що краще допоможе дітям оздоровитися та зміцнитися?..

До речі, нещодавно компанія "Полечу, куди хочу" відкрила філіал у Польщі –Ulechu. Ukrainian travel family. Тепер агенція працює з європейськими туристичними операторами й чартерними програмами.

Замовити тур можна в телеграм-каналі "Полечу, куди хочу": t.me/ulechukudahochy

Інстаграм-сторінка@ulechu_kuda.hochu

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.