До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Євген Клопотенко пригощатиме львівʼян, щоб подякувати за гостинність

13 та 14 серпня шеф-кухар Євген Клопотенко разом з командою бістро "Інші" пригощатиме львів’ян паляницями. Саме так він вирішив подякувати городянам за підтримку та допомогу українцям, які були змушені покинути власні домівки через війну.

"Ми підготували наш заклад до відкриття в березні за п’ять днів, щоб одразу почати допомагати тим, хто цього потребує. Відтоді ми невпинно вдосконалювалися, тому хочемо запросити до себе містян і показати, що завдяки їхній підтримці ми стали кращими й готові виконувати свою соціальну місію з новими силами", — коментує Євген Клопотенко.

Реклама

Частування відбудеться під час офіційного відкриття бістро "Інші", що працює як соціальний заклад та має два меню – основне і меню № 2, яке можуть попросити всі, хто не має змоги заплатити. До нього входить основна страва, салат та горнятко кави. За чотири місяці роботи команда закладу приготувала майже 40 тисяч порцій меню № 2.

Упродовж двох днів Євген Клопотенко власноруч готуватиме та пригощатиме гостей смачними паляницями з м’ясом, сиром та овочами, а також авторськими напоями.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.