До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Врятуйте життя тваринам: простий спосіб допомогти київському зоопарку

Від російського вторгнення страждають не лише люди та інфраструктура, а й тварини. Господарі рятуються від ворожих обстрілів разом з домашніми тваринами, зоопатруль допомагає тим улюбленцям, які з тих чи інших причин залишилися покинутими, волонтери підтримують зоопарки, притулки та звіринці.

Попри бойові дії в країні, працівники Київського зоологічного парку цілодобово піклуються про своїх тварин. Установу, яка працює вже понад століття, щороку відвідувало понад 600 тисяч людей. Проте, у часи війни, там бувають лише співробітники зоопарку й час від часу репортери.

Реклама

Раніше Київський зоопарк, у якому мешкають понад 2000 тварин, повідомляв, що отримав гуманітарну допомогу — спеціальні гранульовані корми тривалого зберігання для наших тварин, біодобавки та медикаменти — від інших зоопарків Європейської асоціації зоопарків та акваріумів EAZA (The European Association of Zoos and Aquaria) у Німеччині, Чехії, Словаччині та Польщі. Проте, кожен охочий може підтримати мешканців київського зоопарку особисто: зробити пожертву на рахунок зоопарку або ж придбати електронний квиток.

Реквізити зоопарку для благодійного внеску:https://zoo.kiev.ua/yak-pidtrymaty-nash-zoopark-i-tvaryn

Електронні квитки до КиївЗоо: https://widget.kontramarka.ua/ru/widget11site11623/widget/index

В матеріалі за цим посиланням ми розповідали про все, що треба знати про допомогу тваринам під час війни.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.