До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA в гостях у Каті Сільченко: 25 запитань про дім, сім’ю і роботу

Vogue UA та мережа салонів сучасного сервування TWLV започаткували відеопроєкт "В гостях у...". Ми завітали до святая святих — осель наших героїв: п’ємо разом чай, розмовляємо про улюблені речі в домі, сімейні традиції й ритуали та намагаємося знайти відповідь на запитання: а що справді означає дім?

Катя Сільченко

Перша героїня нашого проєкту — дизайнерка, засновниця бренду The Coat Катя Сільченко. Катя показала нам свою затишну квартиру, де живе разом з дочкою Саті. Ми провели разом суботній ранок у розмовах про сімейні сніданки та цінний посуд, який можна передати дочці у спадок; про улюблені книги, якими заповнена Катіна квартира; про work-life balance і про те, як важливо навчитися відпочивати у вихідні. Звісно, говорили й про роботу. Уже невдовзі The Coat відзначить семиріччя, і до цієї дати Катя готується масштабно — розширює простір бутика й готує нову колекцію. До речі, 15 листопада Катя стала призеркою премії Best Fashion Awards — з чим ми її вітаємо.

Реклама

Дім Каті — її віддзеркалення: затишний, теплий, привабливий. На полицях поруч із книгами сусідять вінтажні босоніжки Miu Miu, гідні того, щоб в них танцювали на балі; на робочому столі — олівці Karl Lagerfeld, якими Катя малює ескізи, зразки тканин для майбутньої колекції, тут само стильні вази й свічники данського бренду Reflections Copenhagen, що надихають дизайнерку своєю естетикою та незвичайним дизайном. Над робочим столом Каті неможливо не помітити важкий "букет" з медалей, які наша героїня здобула на міжнародних танцювальних конкурсах, — у минулому Сільченко професійно займалася танцями.

На столі — ваза "Південний пляж" Reflections Copenhagen

Катя знає абсолютно точно, що для неї найголовніше у відчутті власного дому: "Мій дім там, де моя дочка", — каже дизайнерка.


Ваза й макітра Gunia Project
Чашка Wedgwood Arris Tableware
Вироби Georg Jensen, ваза Reflections Copenhagen
Порцеляновий посуд Wedgwood, колекція Arris
Чайник Wedgwood Arris Tableware

Вироби Georg Jensen

Книжки Assouline
Катя Сільченко

Піала "Медісон" Reflections Copenhagen
Ваза Reflections Copenhagen

Відео: Dima Honcharov @TeamTeam

Журналіст: Daria Slobodianyk

Світло: Max Pilipenko

Монтаж: Pavel Neryanov

Фото: Anya Dvorianets

Флорист: Julia Borisenko @Pepperose.studio

Продюсер: Marina Sandugey-Shyshkina

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.