До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue-гороскоп: січень 2019

Щомісяця Vogue UA розповідає про те, що зірки пророкують всім знакам зодіаку.

Герцогиня Кембриджська, Кетрін, народилась 9 січня 1982 року
КОЗЕРІГ, 22 грудня – 20 січня

Січень – місяць пригод для Козерогів, які нарешті дозволять собі робити те, що їм дійсно подобається. В середині місяця все-таки доведеться сфокусуватися на справах. Для багатьох нагальною стане тема нерухомості: операції з продажу, купівлі, знімання або здачі житла – заберуть багато часу, але будуть успішними.

Реклама
ВОДОЛІЙ, 21 січня – 20 лютого

Перший тиждень січня мине емоційно: оточення всіляко провокуватиме на конфлікт. Гарний час, щоб відкрити свій бізнес, – амбітні проекти можуть успішно стартувати вже в 20-х числах. Найкращий варіант фізичного навантаження – це біг, йога і плавання: під час цих занять можуть прийти геніальні ідеї.

РИБИ, 21 лютого – 20 березня

Новорічні бажання почнуть збуватися вже в перші дні січня. Ймовірна поява таємного шанувальника. Вступати з ним у відносини чи ні, підкаже інтуїція. Під впливом планет можуть загостритися зовнішні почуття: саме час згадати забуті мрії – і вирушити на курси парфумерів або сомельє.

ОВЕН, 21 березня – 20 квітня

Новий рік почнеться з несподіваних змін. Завдяки спілкуванню з новими людьми з'являться свіжі ідеї, які можуть кардинально змінити життя Овнів. У роботі варто проявити активність і наполегливість: часом доведеться відстоювати свою позицію надмірно емоційно.

ТЕЛЕЦЬ, 21 квітня – 20 травня

Січень обіцяє бути продуктивним, що зажадає від Тельців максимальної відповідальності і концентрації. Сил буде витрачено чимало, але результат не розчарує. Цілком ймовірно, доведеться вирішувати юридичні або фінансові питання. Найкращий спосіб зняти напругу цього місяця – сходити на концерт улюбленої групи.

БЛИЗНЮКИ, 21 травня – 21 червня

У Близнюків з'являться цікаві можливості, але скористатися ними буде непросто. Вірогідні пропозиції, пов'язані з поїздками: відрядження, навчання або практика за кордоном, і навіть еміграція. Але сумніви і страх кардинальних змін не дозволять швидко приймати рішення.

РАК, 22 червня – 22 липня

Раки в усьому почнуть бачити глибинний сенс, що не завжди призведе до правильних висновків. Рефлексія може затягнутися, тому незайвим буде сходити до психолога або особистого коуча. Похід на фотовиставку або в кіно може надихнути на власну творчість.

ЛЕВ, 23 липня – 23 серпня

Змін потребують серця Левів, яких в січні дуже цікавитиме власний зовнішній вигляд. Це спричинить ряд експериментів зі стрижками і фарбуванням, салонні і домашні процедури. В середині місяця обставини можуть змусити на кілька днів поїхати в інше місто або навіть країну.

ДІВА, 24 серпня – 23 вересня

Діви почнуть виконувати новорічні обіцянки прямо з перших днів січня. Курси підвищення кваліфікації, майстер-класи, семінари – прагнення стати найкращою версією себе буде схоже на маніакальний синдром. Всі думки Дів будуть тільки про нові знання, якими вони неодмінно поділяться з оточенням.

ТЕРЕЗИ, 24 вересня – 23 жовтня

У першій половині січень буде досить напруженим. Здатність зіставляти факти і помічати дрібниці зробить з Терезів практично детективів. В результаті проясняться раніше заплутані ситуації, і все стане на свої місця. До середини січня увага Терезів переключиться на створення затишку, деякі навіть почнуть робити ремонт.

СКОРПІОН, 24 жовтня – 22 листопада

Новий рік Скорпіони зустрінуть в подорожі, за якою незабаром послідують інші поїздки. Незважаючи на часту відсутність на робочому місці, не виключені підвищення, збільшення зарплати або премія. В кінці січня варто взяти участь в бізнес-конференції: там можна обзавестися корисними контактами.

СТРІЛЕЦЬ, 23 листопада – 21 грудня

Важливі теми місяця – фінанси і відносини. В особистому житті події розвиватимуться досить швидко, і справа може дійти до пропозиції руки і серця. А ось відносини з діловими партнерами можуть розчарувати. Труднощі, втім, стануть чудовою мотивацією і дуже скоро забезпечать додатковий дохід.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.