До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue-гороскоп: вересень 2018

Щомісяця Vogue UA розповідає про те, що зірки пророкують всім знакам зодіаку.

Моніка Беллуччі народилась 30 вересня 1964 року
ДІВА, 24 серпня – 23 вересня

Іноді для того, щоб досягти успіху, достатньо перестати сумніватися у собі, своїй тактиці і стратегії. Єдине правильне рішення підкаже інтуїція: доводи розуму можуть виявитися помилковими.

Реклама
ТЕРЕЗИ, 24 вересня – 23 жовтня

Якщо ставити роботу вище особистих відносин, можна швидко посваритися з близькими людьми. Щоб подібного не сталося, потрібно вчитися тримати баланс.

СКОРПІОН, 24 жовтня – 22 листопада

Не варто доводити свою правоту будь-якою ціною: врешті-решт, інші теж мають право на власну думку. Категоричність нестиме сварки і конфлікти.

СТРІЛЕЦЬ, 23 листопада – 21 грудня

Кількість і якість досягнень безпосередньо залежать від наполегливості й рішучості: чим більше впевненості в правильності своїх дій, тим кращий результат – як на роботі, так і в особистому житті.

КОЗЕРІГ, 22 грудня – 20 січня

Тільки з чітким розумінням, чого дійсно хочеться, можна починати рух до мети – в іншому випадку час і зусилля будуть витрачені даремно. Не завадять також сувора дисципліна і чітке планування.

ВОДОЛІЙ, 21 січня – 20 лютого

Не варто братися за нові справи, не розібравшись з уже розпочатими. Спочатку потрібно підтягнути всі хвости – і тільки потім можна підкорювати нові вершини.

РИБИ, 21 лютого – 20 березня

Хто володіє інформацією, той володіє світом, але, навіть якщо не ставити перед собою таких грандіозних цілей, варто брати до уваги всі відомості, отримані в цей час: інформація може виявитися дуже важливою.

ОВЕН, 21 березня – 20 квітня

Упертість – не найкращий спосіб побудувати стосунки з коханою людиною. Можливо, є сенс прислухатися і до її доводів: серед них цілком можуть бути переконливі.

ТЕЛЕЦЬ, 21 квітня – 20 травня

Тим, хто заплутався в своїх бажаннях і прагненнях, варто задуматися про зміну діяльності – після фізичної праці все стане на свої місця.

БЛИЗНЮКИ, 21 травня – 21 червня

Не варто побоюватися змін: як правило, вони трапляються на краще, навіть якщо на перший погляд здається, що все відбувається з точністю навпаки.

РАК, 22 червня – 22 липня

Щоб уникнути вигоряння на роботі, не потрібно брати все на себе. Наймудріша тактика – розділити навантаження з колегами або керівництвом.

ЛЕВ, 23 липня – 23 серпня

Не варто впадати у відчай, якщо щось піде не так, як хочеться: в кінці кінців, немає практично нічого, що не можна було б змінити. Головне – вірити, що все на краще.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.