До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue-гороскоп: червень 2021

Щомісяця Vogue UA розповідає про те, що зірки пророкують усім знакам зодіаку.

Анджеліна Джолі народилася 4 червня 1975 року
ОВЕН, 21 березня — 20 квітня

Початок червня варто присвятити обмірковуванню нових ідей, а наприкінці місяця, коли все зважите, можна їх утілювати в життя. Водночас може з’явитися інтерес до теми, що раніше не привертала уваги, — і теж із прицілом на майбутнє.

Реклама
ТЕЛЕЦЬ, 21 квітня — 20 травня

У деяких представників знака відбудуться досить відчутні зміни в житті. Хтось ризикне змінити сферу діяльності, а хтось зважиться на переїзд. Зірки радять не триматися за старе та впустити в життя щось яскраве і надзвичайне.

БЛИЗНЮКИ, 21 травня — 21 червня

У червні гороскоп рекомендує спостерігати за розвитком подій, але не втручатися в них. Місяць пройде набагато продуктивніше, якщо присвятити час не соціальному життю, а собі, родині, саморозвитку, відпочинку й практикам, що додають сил та енергії.

РАК, 22 червня — 22 липня

Це місяць гармонії, любові й романтики. Особисте життя набуде першорядного значення та займатиме більше часу. Вірогідні приємні подарунки й сюрпризи, а на деяких представників знака чекає і відчутне зростання доходів.

ЛЕВ, 23 липня — 23 серпня

Червень потребує повноцінного віддання робочим процесам і максимальної самодисципліни. Дотримуйте намічених планів і не піддавайтеся на вмовляння оточення відкласти справи на потім — найраціональніше в цьому місяці.

ДІВА, 24 серпня — 23 вересня

Випаде нагода проявити себе в ролі керівника, лідера й стратега та продемонструвати високий рівень професіоналізму. Це також допоможе дістати довгоочікуване підвищення або перейти на новий цікавий робочий проєкт.

ТЕРЕЗИ, 24 вересня — 23 жовтня

Попереду місяць відпочинку, прекрасний період, щоб провести час із родиною, надати уваги дітям, відвідати рідних і близьких, особливо якщо ті живуть далеко. Добре б зайнятися і своїм здоров’ям: всі практики й процедури будуть максимально ефективні.

СКОРПІОН, 24 жовтня — 22 листопада

Початок літа обіцяє потішити прибутком: на когось, безумовно, чекає підвищення або перехід на нове місце роботи з вигіднішим фінансовим пакетом, а хтось зможе вдало вкласти кошти, тож бонуси можна буде отримати майже відразу.

СТРІЛЕЦЬ, 23 листопада — 21 грудня

Червень, імовірно, принесе непорозуміння у стосунках з близькими й колегами. Водночас це слушний місяць для відновлення втрачених зв’язків, виправлення минулих помилок і завершення справ, які було відкладено з якихось причин.

КОЗЕРІГ, 22 грудня — 20 січня

Попри те, що перша половина місяця триватиме в нелегкій роботі, червень загалом буде приємним і гармонійним, подарує багато яскравих емоцій і вражень. Зірки рекомендують не відмовляти собі в приємностях і насолоджуватися життям.

ВОДОЛІЙ, 21 січня — 20 лютого

У червні варто обмежити перегляд новинних стрічок і соціальних мереж, щоб у потоці інформації звільнити місце для роздумів і геніальних ідей. У першій половині місяця можливе відновлення контактів зі старими приятелями.

РИБИ, 21 лютого — 20 березня

Початок літа втішить новими знайомствами, які можуть перерости в романтичні стосунки. Актуальними будуть зміни в зовнішності, у перетворенні житлового простору — ці трансформації поліпшать і настрій, і життя загалом.

Текст: Міли Шакун @ mila . shakun

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.