До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue-гороскоп: липень 2020

Щомісяця Vogue UA розповідає про те, що зірки пророкують усім знакам зодіаку.

Принцеса Діана народилася 1 липня 1961
ОВЕН, 21 березня — 20 квітня

Багатьом представникам знака доведеться переглянути свої плани й внести в них потрібні поправки. Гнучкість в ухваленні рішень, вміння контролювати емоції й здатність швидко адаптуватися до мінливої ​​реальності допоможуть перебудуватися в природний спосіб і з мінімальним стресом.

Реклама
ТЕЛЕЦЬ, 21 квітня — 20 травня

У спілкуванні з друзями непомітно пролетить дуже багато часу. Потік натхнення й море фантазій можуть накрити з головою багатьох представників знака, тож реальне життя, ймовірно, відійде на другий план. І все ж не варто забувати про буденні завдання й рутинні обов’язки.

БЛИЗНЮКИ, 21 травня — 21 червня

Нестримний потяг до прекрасного — тема місяця. Взяти заняття з малювання, переглянути артхаусні фільми, вирушити на відкриття виставки — всі варіанти культурного відпочинку підуть на користь. Липень обіцяє й фінансові дивіденди: буде повернуто старі борги або винагороджено роботу над давнім проєктом.

РАК, 22 червня — 22 липня

Представники знака з головою поринуть у навчання. Велика кількість онлайн-курсів і можливість заповнити прогалини в різних галузях знань не залишать байдужими багатьох. Разом з новими навичками з’являться й нові приятелі, коло спілкування може змінитися. Але старих друзів забувати не варто.

ЛЕВ, 23 липня — 23 серпня

Гороскоп рекомендує додати активності в цьому місяці, до того ж ідеться саме про регулярні фізичні навантаження, а не, скажімо, шопінг. Щойно тіло набуде форми, почнуть вирішуватися й ділові питання — буде укладено довгоочікувані угоди, а обороти й виторг набагато виростуть.

ДІВА, 24 серпня — 23 вересня

Доведеться ухвалювати важливі рішення, але спершу варто все добре обміркувати. Дуже доречним буде поновлення старих зв’язків. Підтримка й цікаві пропозиції з’являтимуться абсолютно несподівано — і зірки рекомендують використовувати надані можливості.

ТЕРЕЗИ, 24 вересня — 23 жовтня

У липні захочеться зрушити гори, перевиконати плани й побити власні рекорди. Є ймовірність появи нових ідей і захоплень, а бажання діяти штовхатиме на можливі ризики. Девіз цього місяця — діяти сміливо, вірити в успіх, але завжди тримати про запас план Б.

СКОРПІОН, 24 жовтня — 22 листопада

Настає період затишшя й саморефлексії. Гарний час, щоб підбити підсумки минулих місяців і скоригувати плани на майбутнє. Липень може виявитися місяцем зміни поглядів і переконань. Багатьох осяє і розкриє їм очі на речі, які раніше випадали з поля зору.

СТРІЛЕЦЬ, 23 листопада — 21 грудня

Липень подарує багато емоцій: романтичний фон супроводжуватиме представників знака впродовж усього місяця. А ось у роботі все стабільно й навіть трохи нудно. Що ж, варто пошукати шляхи оптимізації робочих процесів і звільнити більше часу для особистих утіх і захоплень.

КОЗЕРІГ, 22 грудня — 20 січня

Найімовірніше, доведеться допомагати родичам, розв’язувати житлові питання й розбиратися з особистими справами, відкладеними на потім. Але вже ближче до кінця місяця з’являться результати докладених зусиль: від прогресу в кар’єрі й вдалих угод з нерухомістю до поліпшення стосунків у сім’ї.

ВОДОЛІЙ, 21 січня — 20 лютого

Липень обіцяє бути романтичним, для багатьох головною стане тема партнерства й особистих стосунків. У середині місяця загостриться фінансове питання: можливі непередбачені витрати або вимушені витрати, але премії, бонуси або зростання прибутку допоможуть компенсувати просідання в бюджеті.

РИБИ, 21 лютого — 20 березня

Можуть з’явитися думки про розширення сім’ї й продовження роду. Ті ж представники знака, для кого ця тема не актуальна, будуть захоплені атмосферою веселощів, свят і вечірок. У будь-якому разі липень запам’ятається позитивними емоціями й приємним спілкуванням — настрій буде на висоті.

Текст: Міла Шакун @mila.shakun

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.