До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue-гороскоп: лютий 2022

Щомісяця Vogue UA розповідає про те, що зірки пророкують усім знакам зодіаку.

Емма Робертс народилася 10 лютого 1991 року. Photo: @emmaroberts
ОВЕН, 21 березня — 20 квітня

У лютому Овни можуть зануритися в чуттєвий досвід романтичних історій. Тема особистих стосунків стане дуже актуальною для тих, хто певний час був без пари. Лірична настроєвість останнього зимового місяця пробудить потяг до творчості в деяких представників знака. Гороскоп рекомендує долучатися до мистецтва та спробувати, наприклад, написати свою першу картину олією — а раптом у вас талант.

Реклама
ТЕЛЕЦЬ, 21 квітня — 20 травня

Саме час присвятити себе відкладеним на потім і так і незавершеним справам. Найімовірніше, доведеться оформлювати документи, опікуватися різними бюрократичними процедурами, взаємодіяти з державними структурами. А комусь випаде можливість вирушити в подорож, нехай недовгу й недалеку, зате приємну й наснажливу. А якщо пощастить з компанією, то вийде вельми приємна мінівідпустка.

БЛИЗНЯТА, 21 травня — 21 червня

Перша половина місяця очікується спокійною, та вже до середини лютого інтенсивність заходів, зустрічей і комунікацій почне набирати обертів. Дехто має шанс спіймати відчуття хаосу та втратити контроль, але зірки рекомендують увімкнути здатність діяти в режимі багатозадачності й легкості, тоді до кінця місяця результати виконаної роботи здивують самих Близнят.

РАК, 22 червня — 22 липня

Лютий стане дуже успішним місяцем для багатьох Раків, ніби сама пані Удача супроводжуватиме представників знака в їхніх починаннях. Найсміливіші ідеї та найзухваліші цілі буде втілено в найкоротші строки, якщо самі Раки не побояться насмілитися. Але й у тих, хто не планує глобальних проривів у своєму житті або кар’єрі, теж збережеться піднесений і натхненний настрій.

ЛЕВ, 23 липня — 23 серпня

Спокійний і гармонійний місяць очікує на багатьох Левів; це час для розслаблення, відпочинку й зосередження сил для майбутніх ривків уперед. На користь підуть приємні зустрічі з близькими друзями, відвідування родичів або невелика романтична подорож. Наприкінці місяця декому можуть надійти цікаві пропозиції щодо роботи або втішні звістки.

ДІВА, 24 серпня — 23 вересня

Дуже активний період настає для Дів, енергії вистачатиме для найсміливіших справ та авантюрних ідей. Ентузіазм може призвести до поспішних дій і швидкого ухвалення рішень, тож гороскоп рекомендує свідомо пригальмовувати та не вдаватися до імпульсивних дій. Раціоналізм, властивий багатьом Дівам, слугуватиме непоганим інструментом для зважування всіх "за" і "проти" та допоможе уникнути можливих помилок.

ТЕРЕЗИ, 24 вересня — 23 жовтня

Тема фінансів залишається актуальною для Терезів на завершення зими. У багатьох імовірні великі витрати й масштабні покупки, добре якщо вони вже заплановані в бюджеті на місяць. Спонтанний шопінг теж може статися, і він подарує не менше позитивних емоцій. Головна порада зірок — не скуповувати все, що подобається, оскільки можна вийти далеко за межі запланованої на покупки суми. Ближче до кінця місяця дехто може отримати премію, бонус або приємний подарунок.

СКОРПІОН, 24 жовтня — 22 листопада

У лютому Скорпіони можуть зануритися у філософський настрій і серйозно перейнятися питаннями світобудови, пошуком глибоких смислів буття і сенсу життя. Деякі представники знака, ймовірно, зануряться в процес саморозвитку; і підхожі для цих процесів напрями, як-от коучинг або психологія, допоможуть дуже швидко отримати відповіді на важливі питання. А комусь пощастить зустріти свого наставника або вчителя й дістати підтримку мудрих та авторитетних людей.

СТРІЛЕЦЬ, 23 листопада — 21 грудня

Із завершенням зими більшість Стрільців трохи сповільниться, ритм їхнього життя стане спокійнішим, а самовідчуття гармонійним. Зникнуть поспіх і метушня, термінових справ стане набагато менше, з’явиться час для рефлексій. Лютий дає можливість скоригувати свої плани на майбутнє, поставити нові завдання для розвитку певних сфер власного життя, визначити пріоритети, актуальні сьогоднішньому стану та розвитку подій.

КОЗОРІГ, 22 грудня — 20 січня

Для багатьох Козорогів цей місяць обіцяє стати дуже активним і динамічним. А самі представники знака можуть бути запальнішими й емоційнішими в цей період. Конфлікти у стосунках, найімовірніше, завершаться пристрасним примиренням, а розбіжності в роботі можуть перерости в приховане суперництво з колегами або навіть у явну конкуренцію, що підвищить продуктивність усього колективу. Гороскоп рекомендує скидати емоційний градус через спорт і ручну працю.

ВОДОЛІЙ, 21 січня — 20 лютого

Під впливом планет багато хто з Водоліїв може весь місяць перебувати в русі. Хтось у прямому сенсі почне бігати в парку та вподобає це заняття, інші частіше, ніж зазвичай, відвідуватимуть тусівки й публічні заходи, треті й зовсім вирушать у відрядження. У декого підвищуються шанси на можливий переїзд або придбання нового автомобіля. Зірки рекомендують не чинити опір змінам, а брати від них якнайбільше користі для себе.

РИБИ, 21 лютого — 20 березня

Дуже продуктивний місяць очікує багатьох, він підходить для втілення нових ідей, початку рекламних кампаній і масштабування наявних проєктів. Популярність і експертність Риб ростиме в очах оточення, і є ймовірність перейти на зовсім інший рівень у своїй справі або переступити відразу через кілька кар’єрних сходинок. Можуть надходити абсолютно несподівані й перспективні, хоч і непрості пропозиції, варто дивитися на них як на шанс, а не випробування.

Текст: Міла Шакун @mila.shakun

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.