До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue-гороскоп: грудень 2019

Щомісяця Vogue UA розповідає, що зірки пророкують всім знакам зодіаку.

Зої Кравіц
Стрілець

Останній місяць року обіцяє бути динамічним і успішним, особливо в сфері особистісного зростання. У той же час багатьох представників знаку можуть захопити заняття спортом і турбота про здоров'я. Азарт, властивий Стрільцям, допоможе досягти результатів у будь-якій справі.

Реклама
Козеріг

Попри суєту, грудень запам'ятається спокійним – і вибір подарунків до свят буде на радість багатьом представникам знаку. Задоволення від будь-якого процесу, неспішність і гедонізм у всіх проявах – ось хороші ідеї для цього місяця.

Водолій

У Водоліїв попереду цікаві знайомства, зустрічі і перемовини. Важлива інформація може надійти в будь-який момент, головне – сформувати запит і не прогавити відповіді. Деякі Водолії вирушать у заплановану мандрівку, а для когось поїздка стане сюрпризом.

Риби

Грудень для Риб – місяць затишку, тепла і гармонії; справжньою медитацією стане оздоблення домівки і створення атмосфери чарів. Самотні Риби можуть вдатися до спроб створити сім'ю, а ті, хто в парі, ймовірно, задумаються про дітей.

Овен

Кінець року обіцяє бути веселим і романтичним. Атмосфера свята відчуватиметься вже в перші дні місяця – і Овни тішитимуть оточення своїм настроєм. Деяким з них захочеться здивувати друзів подарунками, зробленими вручну, або придумати напередодні Нового року щось незвичне.

Телець

Тельцям вдасться уникнути передсвяткової суєти. Хтось зануриться в роботу, щоб завершити справи, на які раніше не вистачало часу, а хтось зосередиться на оздоровленні. Можливі й сюрпризи: поява нового товариша, члена родини або домашнього вихованця.

Близнюки

Основна тема місяця – відносини. Кінець року сприятливий для встановлення ділових контактів і пошуку бізнес-партнера. Крім того, комусь із Близнюків, ймовірно, доведеться мирити ворожі сторони, а комусь – приймати пропозицію руки і серця.

Рак

На перший план вийдуть фінансові питання: надходитимуть пропозиції про інвестиції, багато Раків, ймовірно, отримають премії. Якщо виникне бажання ризикнути, то краще не грошима: спрагу адреналіну вгамують екстремальні розваги на зразок гірських лижів або сноуборда.

Лев

Леви можуть захотіти податися в подорож до теплих країн, і багато кому це вдасться. Занурення в іншу культуру наситить враженнями та емоціями на рік вперед. Ті ж, хто залишиться вдома, реалізують тягу до екзотики в новорічному меню і сценарії свята.

Діва

Наполегливість і старанність принесуть плоди, і вже в грудні деяких Дів чекає просування на роботі. Гороскоп рекомендує раціонально витрачати свої сили: розслабитися і видихнути Діви зможуть аж наприкінці місяця. Зате Новий рік вони зустрінуть нехай втомлені, але щасливі.

Терези

Грудень буде приємним і розслабленим: багато представників знаку займуться плануванням майбутнього. Тільки спілкування з друзями повертатиме до реальності і необхідності займатися справами. Деякі Терези спробують себе в волонтерських проєктах.

Скорпіон

Багатьом Скорпіонам захочеться усамітнення – наприклад, виїхати за місто ближче до дикої природи. Якщо такої можливості немає, перезавантажуватися можна за допомогою музики, медитації або йоги – тоді до Нового року представники знаку почуватимуться повними сил і щасливими.

Текст: Міла Шакун @milashakun

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.