До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue-гороскоп: що чекає на вогняні знаки зодіаку у 2021 році

Грудень — чарівний час, коли не тільки хочеться загадувати бажання, а й хоча б одним оком подивитися за лаштунки й дізнатися, що ж готує наступний рік. Разом з Moët & Chandon ми вирішили зазирнути в майбутнє й зустріти 2021-й у всеозброєнні. Для цього ми запросили професійного астролога, який написав гороскоп для кожного зі знаків зодіаку, і покликали представників усіх знаків, які серед іншого розповіли нам, що для них означає шампанське — найголовніший атрибут новорічного свята. Відкриває наш спецпроєкт стихія Вогню, а її героями стали Тетяна Рубан, Алла Барановська і Тарас Цимбалюк. А як бонус гості поділилися своїми улюбленими цитатами про шампанське.

Алла Барановська, Тарас Цимбалюк і Тетяна Рубан

Представники стихії Вогню у 2021 році почуватимуться цілком комфортно. Кардинальних змін у житті не передбачається, радше, навпаки — виникне відчуття стабільності. Досить імовірне поступове, але впевнене зростання у професійній сфері. Успіх чекає в особистих і сімейних відносинах, імпульсивним вогняним знакам легше, ніж зазвичай, вдаватиметься врегульовувати конфлікти й шукати компромісні рішення. Багатьом випаде шанс проявити себе публічно, просунути свою персону в медійному просторі, взяти участь у світських заходах.

Овен

Цей рік може повернути життя Овнів на 180 градусів, але розкручувати маховик змін у бік покращення доведеться самостійно. Вплив процесів, започаткованих у січні-лютому, відчуватиметься впродовж щонайменше наступних двох років, а отже настає сприятливий період для старту довгострокових проєктів. Поліпшення фінансового становища представники знаку відчують уже в середині весни, але за тієї ж умови — готовності відповідати за свої рішення й дії.

Алла Барановська

У професійній сфері ближче до літа ймовірні поява нових проєктів, розширення посадових обов’язків і загалом кар’єрне зростання. Сил і мотивації для досягнення поставлених цілей в Овнів буде досить. Зірки рекомендують претендувати на більше, голосно й відкрито заявляти про себе та власні таланти — і блискучі перспективи відкриються в найпотрібнішу мить.

"У житті кожної жінки настає мить, коли єдине, що може допомогти, — келих шампанського", — Бетті Девіс, американська актриса

У 2021-му особливо значущими виявляться міцні партнерські взаємини: у складних ситуаціях або в моменти вибору не варто відкидати "допомогу залу" — думка колеги або порада друга будуть доречними як ніколи. І, можливо, саме слушні зауваження близьких восени стануть сигналом до початку переоцінки життєвих настанов, нахилів і звичок, такої ж нечуваної для Овнів, як і корисної.

Пальто, топ і шорти, кільця, браслети, кольє і окуляри, все – Dior
Лев

2021-й обіцяє Левам успіхи в різних сферах життя, але й потребуватиме сумлінної праці натомість. Тим, хто працює в бізнес-проєктах, на початку року варто запастися терпінням, зосередитися на роботі й утриматися від емоційних оцінок того, що відбувається навколо. У сухому залишку результати такої аскези виправдають докладені зусилля й перевершать очікування. А ось у стосунках з рідними й коханими Левам емоції знадобляться: ніжність, турбота і любов, віддані близьким, повернуться сторицею.

Тетяна Рубан

До того ж навесні зірки рекомендують проявити ініціативу в професійній сфері, з іншого погляду оцінити рутинні процеси — і, можливо, оптимізувати їх за допомогою нових технологій. Раціоналізаторські ідеї допоможуть привернути до себе увагу колег і керівництва і, як наслідок, отримати бонуси або підвищення.

"Я п’ю шампанське тільки у двох випадках — коли я закохана і коли не закохана", — Коко Шанель

Влітку й восени на Левів очікують приємні сюрпризи. Подарунки без приводу, флірт і захоплення шанувальників не лише поліпшуватимуть настрій, а й підвищуватимуть самооцінку. Цілком імовірно, що короткостроковий виїзд на відпочинок або довгоочікувана далека подорож збільшать шанси на романтичну зустріч, яка залишиться в пам’яті надовго.

Сукня Gudu (gudu.ua), каблучки, кольє і сережки — Tiffany & co, тіара Vesna (@ vesna.accessories)
Стрілець

Стрільці пожинатимуть те, що сіяли останні кілька років. Якими далекоглядними були ухвалені рішення, якими розумними — зроблені кроки, 2021-й покаже повною мірою. Втім, з’явиться і можливість внести корективи в глобальну стратегію — у разі невдоволення результатами. Зірки радять проаналізувати досягнуте вже в січні-лютому й тоді ж провести всі важливі зустрічі й перемовини, щоб скорегувати свої плани. Це стосується не лише бізнесу — в особистому житті Стрільці, що, наприклад, зрештою наважаться поступитися частиною своєї свободи на користь надійних відносин, також виграють.

Тарас Цимбалюк

Протягом року всі Стрільці по черзі — від народжених наприкінці листопада до тих, хто прийшов на світ у грудні, — відчуватимуть вплив вдалих періодів. Причому активна життєва позиція і тут набагато збільшить успіх.

"Один келих шампанського дає почуття збудження. Нерви зміцнюються, уяву розбурхує, а розум стає гнучкішим", — Вінстон Черчилль

Гороскоп рекомендує застосовувати на практиці набуті знання, передавати свої навички іншим або просто допомагати порадою тим, хто цього потребує, — неабиякий досвід Стрільців багатьох надихне на подвиги.

Реклама
Пальто й водолазка Theo (iwanttheo.com), сумка й штани Moncler (moncler.com), каблучка й годинник Bvlgari (bulgari.com)

Автор гороскопа: Міла Шакун @mila.shakun

Фото: Sergey Vasiliev

Стиль: Zhenya Primachenko

Асистент стиліста: Dasha Bihun

Макіяж: Svetlana Rymakova

Зачіски: Julia Stets

Продюсер: Marina Sandugey-Shyshkina

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.