До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue-гороскоп: квітень 2021

Щомісяця Vogue UA розповідає про те, що зірки пророкують усім знакам зодіаку.

Вікторія Бекхем
ОВЕН, 21 березня — 20 квітня

Місяць активності й зустрічей: уміння звернутися з питанням до експерта, підтримати розмову або попросити про послугу допоможе досягти неабияких результатів. Квітень — не час для скромності: що сміливіше буде сформульовано запити й озвучено потреби, то вищі шанси здійснити задумане.

Реклама
ТЕЛЕЦЬ, 21 квітня — 20 травня

Квітень запам’ятається інсайтами та трансформаціями: деякі зміни будуть такими разючими, що в підсумку приведуть до нового етапу в житті — осмисленішого й, безсумнівно, сприятливішого. Не варто засмучуватися через втрату чогось, — на це місце прийде щось ліпше.

БЛИЗНЮКИ, 21 травня — 21 червня

Варто поборотися за свої бажання. Якщо треба буде прокачати відвагу й сміливість, опертям стануть силові тренування, а тривалі прогулянки й пробіжки допоможуть генерувати нові ідеї й обмірковувати проєкти. Провести квітень у русі — найліпша з можливих стратегій.

РАК, 22 червня — 22 липня

У квітні на перший план вийде тема фінансів. Можливе підвищення зарплатні, поява нових джерел прибутку, виплата бонусів і преміальних. Рекомендується переглянути сімейний бюджет і навести лад в особистій бухгалтерії. Вдалими будуть інвестиції та фінансові операції.

ЛЕВ, 23 липня — 23 серпня

Колись розпочату справу належить довести до логічного завершення. Повернення в минуле й закриття старих гештальтів вивільнить величезну кількість ресурсів на втілення задуманого. До того ж з великою часткою ймовірності йдеться про трансформацію планів, бажань, стосунків, а не про їхнє остаточне руйнування.

ДІВА, 24 серпня — 23 вересня

Зосередження на собі, на власних думках і вчинках — головна тема квітня. Це сприятливий час для опрацювання внутрішніх конфліктів, негативних настанов і роботи з психологом. Показово, що зірки обіцяють відчутні й швидкі результати: прогрес буде помітний уже наприкінці місяця.

ТЕРЕЗИ, 24 вересня — 23 жовтня

Чарівність представників цього знака у квітні однаково вабитиме і знайомих, які захочуть перейти в розряд друзів, і незнайомців, які шукають привід пригостити горнятком кави. Це непоганий місяць для романтичного знайомства, а також для початку спільного проживання й реєстрації шлюбу.

СКОРПІОН, 24 жовтня — 22 листопада

Квітень обіцяє бути багатим на події: доповненням до традиційних онлайн-заходів можуть стати подорожі — як ділові, так і націлені на відпочинок. Водночас через виробничу потребу доведеться опановувати нові технології й гаджети.

СТРІЛЕЦЬ, 23 листопада — 21 грудня

Щось незабутнє ввійде в життя кожного представника знака, чи то серіал або книга, чи то курс або тренінг, нові стосунки або робочий проєкт. У квітні з’являться чудові можливості розкрити свій потенціал, почати вивчати цікаві дисципліни або й зовсім опанувати нову професію.

КОЗЕРІГ, 22 грудня — 20 січня

Питання кар’єри потребуватимуть суворості та серйозності: ймовірно, доведеться ухвалювати важливі рішення — змінити роботу, започаткувати самостійний бізнес, розглянути привабливу пропозицію. Не менш актуальна тема нерухомості: можлива зміна місця проживання або капітальний ремонт.

ВОДОЛІЙ, 21 січня — 20 лютого

Місяць для продукування блискучих ідей і розроблення ефективних стратегій. Але відразу переходити до втілення задуманого не варто. Якщо дати планам настоятися й охолонути, відшліфувати їх до найдрібніших деталей, а потім без зайвих емоцій зробити перші кроки — успіх не забариться.

РИБИ, 21 лютого — 20 березня

У квітні багатьом захочеться відпочити, вирушити в подорож. Цей місяць годиться для роботи над собою й релаксу. Ефективними будуть фізичні навантаження, від йоги до тренажерів, цінними — експерименти щодо харчування й режиму дня. Гарний час, щоб позбутися шкідливих звичок і замінити їх корисними.

Текст: Міла Шакун @mila.shakun

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.