До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue-гороскоп: квітень 2020

Щомісяця Vogue UA розповідає про те, що зірки віщують усім знакам зодіаку.

Вікторія Бекхем
ОВЕН, 21 березня — 20 квітня

Квітень буде багатий на сюрпризи. Деяким Овнам випаде шанс виправити помилки минулого й розв’язати тривалі конфлікти. Фігурально висловлюючись, гороскоп рекомендує не викидати непотрібних речей, а спробувати їх продати. Друга половина місяця сприятлива для налагодження нових зв’язків.

Реклама
ТЕЛЕЦЬ, 21 квітня — 20 травня

Середина весни буде спокійнішою за її початок. Уміння довіряти інтуїції допоможе Тельцям адаптуватися до змін в особистому житті. А ось у професійній сфері зміни можуть бути відстрочені на невизначений час. Ухвалювати поспішних рішень у квітні не варто — ліпше стежити за розвитком подій.

БЛИЗНЮКИ, 21 травня — 21 червня

Ухвалені у квітні рішення безпосередньо вплинуть на оточення Близнюків: як рідних і близьких, так і колег та ділових партнерів. Уміння прогнозувати наслідки допоможе зробити правильний вибір й отримати блискучі результати. А виявлені таланти посприяють кар’єрному росту.

РАК, 22 червня — 22 липня

Представникам знака доведеться демонструвати свої здібності домовлятися, йти на компроміси, підбирати варіанти, які влаштували б усіх, — це запорука успіху у квітні. Якщо в Рака все гаразд з почуттям гумору, то це йому на руку ковінька. А ось емоції ліпше тримати під контролем, навіть у колі сім’ї.

ЛЕВ, 23 липня — 23 серпня

Темп, заданий у березні, набирає обертів. Багатьом загрожує спокуса з головою заглибитися в цікавий проєкт, забувши про сімейні зобов’язання, тому, щоб уникнути конфліктів, походи в кіно й ігри з дітьми варто вносити в тижневий розклад. Дотримання балансу в усіх сферах життя допоможе просунутися в будь-яких починаннях.

ДІВА, 24 серпня — 23 вересня

Діви у квітні відчують приплив сил і впевненості в собі. Треба тільки спрямувати енергію в потрібне річище — і результати не забаряться. У багатьох представників знака, ймовірно, з’явиться нове джерело прибутків. А от вкладати свої заощадження в складні фінансові продукти гороскоп не рекомендує.

ТЕРЕЗИ, 24 вересня — 23 жовтня

Особисті відносини й професійна діяльність — головні теми місяця. Хто шукає покликання — отримає шанс визначитися зі справою життя. Хто його знайшов, без зусиль дістане підвищення. Самотні представники знака можуть зав’язати серйозні стосунки, а на інших, імовірно, знову наринуть забуті почуття.

СКОРПІОН, 24 жовтня — 22 листопада

Побутові й робочі клопоти відійдуть на другий план, а ось тема взаємовідносин для багатьох стане ключовою. Квітень заохочує опрацювати непорозуміння, схиляє до відвертих розмов і прощення старих образ. Гороскоп рекомендує скористатися гармонійними небесними трендами й постаратися зберегти відносини.

СТРІЛЕЦЬ, 23 листопада — 21 грудня

Квітень обіцяє занурення в романтичну атмосферу. Самотні Стрільці призначатимуть побачення, намагаючись влаштувати особисте життя. І навіть тим представникам знака, хто має стабільні відносини, гороскоп пророкує флірт з новим знайомим або повернення інтересу з боку експартнера.

КОЗЕРІГ, 22 грудня — 20 січня

Квітень — місяць неординарних рішень. Під впливом планет багато хто виявить оточенню нові або ретельно приховувані раніше таланти. Емоції можуть зашкалювати, і ліпше їх не придушувати, а використовувати як додаткову мотивацію до активних дій: збудувати щось нове можна тільки зруйнувавши старе.

ВОДОЛІЙ, 21 січня — 20 лютого

Активний місяць. Варто ініціювати додаткові фізичні навантаження, адже саме час набути бажаної форми до початку літа. Якщо на шляху до котроїсь із цілей виникають перешкоди, гороскоп радить діяти не роздумуючи, сміливо й швидко — у такому режимі можуть виникнути геніальні творчі ідеї.

РИБИ, 21 лютого — 20 березня

Події квітня можуть видатися досить незвичними: вони навряд чи будуть пов’язані з раніше запланованим і вжитим. З іншого боку, гороскоп рекомендує довіритися світу й пустити у свою реальність елемент чарівництва й випадковості, увійти в потік і слухати власне серце та інтуїцію.

Текст Міли Шакун @mila.shakun

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.