До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Версальський палац пропонує безплатні віртуальні тури

У наш тривожний час, коли культурні майданчики у всьому світі закриті на карантин на невизначений час, музеї й театри роблять все можливе, щоб глядачі могли влаштувати віртуальний тур з власного дому. Долучився до ініціативи Лувру, музею Метрополітен і Британського музею також Версальський палац. Тепер 22 тисячі творів з його колекції можна побачити онлайн.

Для віртуальної прогулянки доступні Дзеркальний зал, Великий Тріанон, королівські апартаменти, твори мистецтва з колекції Марії-Антуанетти поряд із численними садами й фонтанами. Не пропав жоден кут — кажуть у Версалі. Доступ до віртуальних виставок безплатний, його надано в партнерстві з Google Arts & Culture. Колекцію з 22 000 експонатів докладно описано на сайті.

Реклама

Нагадаємо, Версальський палац — колишня резиденція французьких королів у Версалі й одна з найпопулярніших пам’яток Франції, яку внесено до списку всесвітньої культурної спадщини ЮНЕСКО. Щорічно Версальський палац відвідують понад 10 мільйонів туристів. Що ж, це прекрасна можливість розкрити таємниці знаменитого Сакре-де-Наполеона, приголомшливих меблів Марії Лещинської та інших сувенірів з казкової епохи, не виходячи зі свого будинку під час карантину.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.