До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

В Україні запускають продаж інноваційних нікотинових подушечок VELO

На правах реклами

Ця продукція містить нікотин і викликає залежність.

Реклама

Ця продукція призначена для повнолітніх осіб, які споживають тютюн або нікотин.

British American Tobacco (BAT) починає в Україні продаж інноваційних нікотинових подушечок без тютюну від марки VELO, які виробляють у Швеції. Нікотинові подушечки VELO – це зрозумілий і простий спосіб отримання нікотину без диму і запаху.


"British American Tobacco в Україні постійно збільшує свій портфель продуктів. Я радий, що у нас є можливість пропонувати українським споживачам новітні світові розробки одночасно з іншими ринками. Створені в Швеції і дуже популярні в скандинавських країнах, нікотинові подушечки набувають великої популярності в інших країнах Європи, адже вони повністю відповідають сучасним трендам: зручність користування і відсутність впливу на оточення", – повідомив директор субрегіону UCCAB (Україна, країни Кавказу та Центральної Азії, Білорусь).

Компанія прагне бути лідером у галузі нікотинових продуктів, пропонує клієнтам максимально широкий вибір нікотиновмісних продуктів як альтернативу звичайних цигарок.


Запуск VELO є чіткою ознакою того, як інновації і останні наукові розробки здатні істотно змінити всю галузь. Унікальність VELO полягає в запатентованій формулі, яка забезпечує тривалий і стабільний ефект від нікотину – без тютюну, попелу і диму. Нікотинові подушечки VELO містять мікрокристали целюлози, нікотин, воду, ароматизатори та підсолоджувачі. VELO легко використовувати: необхідно лише розмістити подушечку між верхньою губою і яснами. Тримати подушечку рекомендовано до 30 хвилин.

У лінії VELO представлена продукція з різним рівнем вмісту нікотину: Easy, Medium, Strong або X-Strong; і з різними смаками: м'ятними Polar Mint, Ice Cool і Freeze, ягідним Berry Frost. Подушечки VELO можна замовити на сайті go-velo.com.ua.

Продукція VELO також вже доступна в роздрібних мережах Києва та Харкова.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.