До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Парижі представили нову лінію смартфонів Huawei P

На вході в Гран-Пале величезна черга: дівчата в сукнях Dior, інстаграм-блогери зі Словенії, Чехії та Індії, і навіть зірка YouTube Льюїс Гілсентегер. Може здатися, що це продовження Тижня моди, але в Паризькому палаці мистецтв відбувається нова революція – в світі мобільної фотографії. На ній побувала Марія Жданова.

Річард Ю, генеральний директор Huawei Consumer Business Group

На сцену піднімається генеральний директор Huawei Consumer Business Group Річард Ю, в його руках новий смартфон Huawei P20 Pro. Перше, на що звертаю увагу – неймовірний колір корпусу, фіолетово-синій відтінок Twilight. Повідомивши про всі важливі технологічні новинки (ультрасучасні дисплеї Huawei FullView 2.0, максимально швидкий процесор Kirin 970 з вбудованим нейроморфним модулем NPU і оболонкою EMUI 8.1 на базі Android ™ 8.1, більш надійна батарея, стійкість до води і пилу, найбільший розмір сенсора, підтримка технологій доповненої реальності), Річард Ю демонструє дві фотографії – на одній темна пляма, на іншій – засніжені Альпи на тлі зоряного неба.

Реклама

Раніше зробити фото такої чіткості в умовах нічної зйомки можна було тільки професійним фотоапаратом: зі штативом для стабілізації зображення і дуже довгою витримкою. Сьогодні така опція буде доступна кожному – в смартфонах Huawei P20 і Huawei P20 Pro: з ідеально симетричним дизайном і найдосконалішою з представлених на ринку камерою.

У Huawei P20 – подвійна камера Leica, а у Huawei P20 Pro – революційна потрійна від улюбленого бренду світових fashion-фотографів. Камери Leica керуються штучним інтелектом, дозволяючи будь-якому користувачеві зробити професійне фото без фільтрів і ретуші. Простими словами, при наведенні камера розпізнає об'єкти і підбирає ідеальний режим для кожного випадку – портрет, концерт, зйомка на пляжі (всього 500 різних сценаріїв в 19 режимах зйомки). Інтелектуальний 4D-автофокус прогнозує рух об'єктів для максимально точної зйомки в динаміці.

Обидві моделі Huawei P20 і Huawei P20 Pro володіють максимальною для сучасних смартфонів кількістю пікселів (68 мегапікселів у потрійний камері). Навіть у селфі-камери рекордні 24 мегапікселя, 3D-освітлення і функція поліпшення зображення через ІІ. Вражає і 5-кратний зум – тепер навіть найдрібніші вивіски на фото будуть помітними. Не дивно, що нова лінія смартфонів одразу очолила рейтинг DxOMark (професійне порівняння камер від компанії DxO Labs – прим.ред).

Галь Гадот на презентації Huawei P20 і Huawei P20 Pro в Парижі

У Парижі новий диво-гаджет представляє актриса Галь Гадот, а однією з перших Huawei P20 Pro протестувала Гелена Крістенсен. Останнім часом супермодель 1990-х активно займається фотографією. За допомогою нового смартфона вона зняла серію See mooore. В об'єктиві потрійної 40 Мп камери Leica – дизайнер ювелірних прикрас Аделін Рапон; балерина Меліса Чапські і пілот міжнародних рейсів Марія Фагерстрем.

<b>Helena Huawei</b>

Купити смартфони в Україні можна буде вже в середині квітня. Перша модель доступна в чорному, синьому і рожевому кольорах корпусу (ціна 21 999 грн), модель Pro – в чорному і "сутінковому" (ціна 29 999 грн). Придбати їх можна як в роздрібній мережі, так і в новому флагманському магазині, який компанія відкрила 30 березня в самому центрі Києва.

Huawei P20 Pro

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.