До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

PROTOTYPING 2040: воркшоп про те, як відчувати й створювати тренди для бізнесу

29 липня в Академії ДТЕК відбудеться воркшоп PROTOTYPING 2040 від трендфокастерки з Нідерландів Сюзанни Скалски. Під час чотиригодинного воркшопу вийде ліпше зрозуміти природу трендів, оцінити їхнє значення в житті й розібратися в тому, як обернути вплив трендів на свою користь.

Тренди — це новини сучасного світу, які постійно видозмінюються, але ніколи не зникають. За словами трендфокастерів, таких як Сюзанна Скалска, щоб і далі розвиватися та не втрачати актуальності, все — від бізнесу до персональних цілей — має орієнтуватися на сьогодення й зважати на сподівання. Уміння аналітично оцінювати й передбачати майбутні тренди — обов’язкова навичка для успішного бізнесу.

Реклама

Під час воркшопу Сюзанна Скалска, засновниця компанії 360 Inspiration, викладачка в Технічному університеті Ейндговена, запрошена наукова співробітниця Parsons School of Design у Нью-Йорку, розповість, чим є тренди насправді, та пояснить, чому тренди й мода — це не одне й те саме, а також нагадає, що нові технології не є трендами. Цікаво, чи не так?

Також Сюзанна Скалска втаємничить учасників воркшопу в особливості FutureS Thinkhing — авторської методики, що ґрунтується на переконанні: майбутнє насправді не одне, а має кілька варіантів.

Про побудову та розвиток бізнесу, сучасні способи мислення й техніки сприйняття та відстеження трендів розповість Сюзанна Скалска 29 липня в Академії ДТЕК. За організацію заходу відповідає освітньо-консалтингова платформа Creascope, яка допомагає бізнесу у формуванні успішного майбутнього.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.