До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Києві відбудеться третя міжнародна конференція CREASCOPE

21 червня в Києві в UNIT.City відбудеться третя міжнародна конференція CREASCOPE. Амбіція організаторів конференції агентства Creapro – ознайомити широку публіку з прикладами та інструментами дизайн-мислення: новою системою творчого підходу до вирішення проблем, з якими стикається сучасне суспільство.

"У сучасному світі поняття дизайну змінилося. Це більше не про створення об'єктів. Це про знайдення відповідей на складні питання. Дизайн в широкому розумінні – це, перш за все, вирішення проблеми", – вважають організатори, які підбирають теми та спікерів так, щоб демонструвати його перетворювальну роль в суспільстві, міському просторі та побудові бізнесу.

Реклама

На думку одного зі спікерів конференції – аналітика, бізнес-консультанта, трендвоучера Сюзанни Скальські – в своїй еволюції дизайн пережив кілька етапів. Дизайн 1.0 – система, в якій дизайнер і замовник вирішують, що робити – вже в минулому. Дизайн 2.0. – розробка не тільки продукту, але і можливих послуг, пов'язаних з ним – в сьогоденні. Дизайн 3.0 – справа майбутнього: інноваційні рішення дизайн-мислення визначають роботу бізнесу. Дизайн 4.0 – дизайн визначає структуру суспільства, від політичних рішень до оформлення міських скверів.

"Дизайн для бізнесу, міста, людини" – тема конференції CREASCOPE 2018 апелює до дизайн-системи майбутнього. Серед хедлайнерів програми – Ален Аро – спікер з 20-річним досвідом у сфері комунікацій і маркетингу, який 2010 року відкрив інкубатор The Egg для 60-ти стартапів з культурних індустрій в Брюсселі, і на конференції розповість про досвід створення умов для розвитку креативної економіки. Тема спічу Арне Хендрікса, володаря нідерландської премії Dutch Design Award, – "Неймовірно зменшена людина". Арне пропонує подумати над тим, як може покращитися життя людини, зменшеної до 50 см та провокує аудиторію знайти нетривіальні плюси життя сучасної звичайної людини. Глава факультету гуманітарних і соціальних наук польської School of Form Матеуш Халава розповість про майбутнє гуманітарних наук, які в епоху переможних машин, будуть головною конкурентною перевагою людського інтелекту.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.