До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Києві відбудеться конференція Fashion Tech Summit 2018

З 31 серпня до 2 вересня в Києві відбудеться Fashion Tech Summit, який об'єднає відразу два швидкозростаючих і перспективних напрямки – модну індустрію і технології.

Найкращі спікери і представники світових компаній представлять успішні кейси не тільки для формування нової бізнес-спільноти, а й для пошуку нового бачення для розвитку fashion і tech в Україні. В рамках Fashion Tech Summit вперше відбудеться конкурс стартапів, які об'єднують креативні ідеї та технології.

Реклама

Гостей Fashion Tech Summit очікують 50 спікерів, серед яких представники брендів Snapchat, Pinterest, 500 Startups і McKinsey & Company. На саміті також виступлять найкращі українські компанії і представлять свої успішні кейси. Серед них – Banda Agency, Petcube, Concepter і інші. Захід подарує майданчик для спілкування з топовими українськими блогерами і digital-інфлюенсерами – в рамках програм саміту виступлять Аліна Френдій, Маша Тимошенко, Марія Гребенюк, Дарія Майстренко, Святослава Бойка, Олександра Литвин, Саша Заєць.

Засновники проекту – Дарія Шаповалова та Наталія Моденова, за плечима яких 13 сезонів проведення Тижня моди, п'ять років в сфері fashion-освіти і досвід виведення українських дизайнерів на міжнародну арену.

Дарія Шаповалова

"Провівши останній рік в Кремнієвій долині, я розумію, що майбутнє модної індустрії – виключно в її технологічному прогресі і можливості користуватися всіма новими технологіями, які з'являються з неймовірною швидкістю. Наша мета з Fashion Tech Summit – дати максимум знань нашим клієнтам від справжніх експертів галузі, які прилетять з Європи і Кремнієвої долини, щоб поділитися своїм безцінним досвідом. Я дуже чекаю цієї події, оскільки для мене Fashion Tech Summit – це в якійсь мірі квінтесенція тих знань, які я отримала за останній рік і мені не терпиться ними поділитися", – інтригує Дарія Шаповалова.

Fashion Tech Summit в соціальних мережах:

Instagram: @fashiontechsummit

Facebook: www.facebook.com/fashiontechsummit/

КУПИТИ БІЛЕТИ НА FASHION TECH SUMMIT

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.