До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Києві пройде фестиваль Whisky Dram

25 листопада в Києві вже втретє відбудеться фестиваль односолодових віскі Whiskey Dram, який на один день в одному місці збирає кращих виробників зі всього світу.

Організатор фестивалю магазин Good Wine розповідає, що в цьому році гості Whisky Dram зможуть познайомитися з більш ніж 300 видами віскі, серед яких будуть представлені і справжні скарби з закритих дистилерій, рідкісні релізи та останні новинки. Всі вони перебуватимуть у спеціальній кімнаті Selective Whiskey. В основному дегустаційному залі на день сусідами стануть представники 70 брендів односолодових з Шотландії та Азії, бурбонів й ірландських віскі, що допоможе порівняти напої і вибрати найкращий для себе.

Реклама

До того ж, на фестивалі Whisky Dram буде паблік-толк зона – про улюблений напій тут можна буде поспілкуватися з аматорами й професіоналами, наприклад, з місцевими ботлерами. Для шанувальників коктейлів на основі віскі сім кращих барменів України представлять свої авторські рецепти. Кожен з них отримав один вид віскі, на основі якого й розробив коктейль. Завдання команди бартендерів – стати сім'єю на цей день і продемонструвати свіжий погляд на односолодовий віскі, як основу коктейля.

Не менш вражає й освітня частина фестивалю. Цього року до Києва приїжджають всесвітньо визнані спікери – Карен Фуллертон з Glenmorangie, ще недавно представляла бренд на шанхайському Whisky Live, Aшок Чокалінгам, амбасадор гучного індійського віскі Amrut, Джон Квін, що працює на Tullamordew з 1974 році і названий Whisky Brand Ambassador of the year в 2016р., Енді Белл – амбасадор Arran, Еркін Тузмухамедов, Віанея Соловйова – амбасадор віскі Macallan, Михайло Калачов – Bruichladdich, Стівен Камерон – Gordon & Mac Phail, Едгар Грісуліс і Девід Мудра – Four Roses, Хаг Мак Габана – Telling, Алісон Споварт – Ian Macleod, Ервін Триковскі – Singleton та інші, не менш цікаві гості.

Придбати квиток можна за лінком: https://www.concert.ua/ru/eventpage/whisky-dram

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.