До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кого слухати на четвертій Vogue UA Conference

7 листопада команда Vogue UA вже вчетверте проведе fashion-конференцію, яка за цей час стала місцем зустрічі інсайдерів модної індустрії. Цього року вона присвячена інноваціям та сталому розвитку (Innovation & Sustainability) – двом головним напрямкам, від яких залежить подальший розвиток всього fashion-бізнесу.


Реклама

Запрошуємо вас зазирнути в майбутнє модної індустрії разом з СЕО модних Домів, успішними маркетологами і топ-менеджерами великих ритейлерів. Так, цієї осені зі своїми доповідями до Києва приїдуть Карина Добротвірська (виконавчий директор з редакційного розвитку видавничого Дому Condé Nast International); керівник відділу стратегічних партнерств Facebook і Instagram, Джулі Богарт, серед клієнтів якої: Олів'є Рустен, Вірджил Абло, Вікторія Бекхем і королева Єлизавета II; один з найвпливовіших fashion-інвесторів у США і суддя популярного шоу Project Runway: Fashion Startup, Гарі Васснер; автор першої у світі цифрової супермоделі Кемерон-Джеймс Вілсон; викладач курсу Sustainable Fashion у флорентійській школі Polimoda і представник швейцарської компанії Bluesign, що займається зменшенням негативного впливу на навколишнє середовище, Кутай Сарітосан.



Після насиченого лекційного дня всіх власників квитків категорії Gold запросять на афтепаті Vogue in Soul. Її хедлайнер і музичний куратор – один з найвідоміших джазових піаністів України, Фіма Чупахін, який останні п'ять років живе і працює в Нью-Йорку. Чупахін співпрацював зі Святославом Вакарчуком, Сергієм Бабкіним, Джамалою, Сергієм Жаданом, створив музику до фільму "Дике Поле", а зараз очолює джазовий колектив Acoustic Quartet. Музиканти Юлія Саніна (фронтвумен The Hardkiss), Мар'яна Головко, Ольга Лукачева, Alloise, Андрій Запорожець (лідер гурту SunSay) представлять спеціальну програму в супроводі контрабасу та перкусії. У фіналі вечірки гостей чекає діджей-сет дуету balkonlubvi (Olyandra & Zadiraka).

Дізнатися більше про програму та спікерів конференції можна за посиланням.

Нас підтримують:
Healthy партнер конференції – вітамінно-мінеральні комплекси Orthomol
Innovation партнер – IQOS
Sustainable партнер – Timberland

ПРИДБАТИ КВИТКИ НА VOGUE CONFERENCE 2019:
https://conference.vogue.ua/2019

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.