До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Українці зможуть стати резидентами Об’єднаних Арабських Еміратів на 1 рік

Уряд Об’єднаних Арабських Еміратів також став на бік України у війні з росією й надав можливість українцям стати резидентами Еміратів, поки в них не з’явиться можливість повернутися додому. Нині в заяві йдеться про 1 рік перебування на території Еміратів без потреби обов’язково мати спонсора. Посольство України в ОАЕ інформує, що за повідомленням Міністерства закордонних справ і міжнародної співпраці ОАЕ від 12 квітня громадянам України надано змогу оформити дозвіл на перебування на території Еміратів за спеціальною процедурою: Residency – Countries of Disasters and Wars (Without Sponsor).

Щоб подати заявку на отримання резидентства ОАЕ, українцям треба мати таки документи:

Реклама
  • копія закордонного паспорта громадянина України, термін дії якого — щонайменше 6 місяців
  • кольорове фото
  • результат медогляду для резидентства ОАЕ (Medical Fitness Test Result)
  • копія поліса медичного страхування резидента ОАЕ
  • форма заяви на отримання Emirates ID (заповнюється в центрі TAS-HEEL)

Оголошена вартість цієї послуги — 150 дирхамів. Вартість медогляду та медичного страхування розраховують додатково. Докладнішу інформацію щодо цього механізму можна отримати в центрах надання послуг TAS-HEEL. Також за інформацією Посольства України в ОАЕ, громадяни України, які перебувають на території Еміратів як туристи понад 30+10 днів, звільняються від сплати штрафів за перевищення цього терміну перебування. Перевірити наявність штрафів можна на сайті ICA Smart Services чи в застосунку UAEICP.


Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.