До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ukrainian Women in Vogue: Юлія Саніна

Журнал Vogue UA за підтримкиSymbolвипустив книгу Ukrainian Women in Vogue. Вона присвячена українським героїням, які з’являлися на шпальтах нашого журналу. Моделі й художниці, письменниці й спортсменки, музикантки й дизайнерки, балерини й засновниці благодійних фондів. Кожна з них — сильна особистість, яка має свій стиль, надихає власним прикладом і гідно представляє Україну на міжнародній арені. У спеціальних інтерв’ю для vogue.ua героїні міркують про баланс між кар’єрою і сім’єю, публічність і власне розуміння щастя. Цього разу читайте інтерв’ю з Юлією Саніною.

Як Ви вважаєте, балансувати між кар’єрою й особистим життям сьогодні важче, ніж раніше, чи в наш час нескладно встигати все?

Реклама

Складно відповісти на це запитання, оскільки моє життя безпосередньо пов’язане з кар’єрою. Слава Богу, мені не доводиться тут вибирати. Коханий чоловік поруч зі мною 24/7. Ми разом займаємося улюбленою справою, разом їздимо на гастролі. І абсолютно не втомлюємося одне від одного. Синові віддаємо весь вільний час. Він уже дорослий хлопчик, ми вже "дружимо" — це так важливо між батьками й дитиною. Дані точно не бракує нашої уваги й спілкування з нами. Так, у наш час неможливо все встигнути, але в нас якось виходить.

Вимога "бути найкращою в усьому", яку суспільство висуває до сучасної жінки, заважає Вам жити власним життям чи, навпаки, спонукає прагнути нових успіхів?

Це ярлик, якого потрібно позбутися. Заходиш у соціальні мережі й спостерігаєш, що в когось життя цікавіше, легше й багатше. Але в житті все виявляється не так. Ми всі люди, у всіх нас бувають розчарування й невдачі. Навіщо бути кращим у всьому ?! Можливо, в мені "прошита" історія, мені хочеться бути успішною в тому, чим я займаюся. Так, якщо ти за щось берешся — не потрібно лінуватися, треба робити це на сто відсотків. Або краще не братися зовсім. Я дуже довго думала, перш ніж піти танцювати. Але коли зважилася — пірнула в це "озеро" з головою.

Чи легко бути в центрі уваги? Як Ви даєте собі раду з публічністю?

Дуже не люблю увагу поза сценою. Намагаюся вдягатися в повсякденному житті якомога непомітніше, майже не користуюся макіяжем. Не люблю, коли мене впізнають. Це мій особистий простір, куди краще не залазити. Звісно, коли я в образі на сцені — я купаюся в цьому. Мені це подобається, я так довго до цього йшла. Так довго про це мріяла — про цю увагу й любов. Напевно, це ті емоції, які я недоотримала свого часу — у дитинстві.

Як Ви знаходите час лише для себе, і чому його присвячуєте?

Обов’язково намагаюся знаходити дні для себе. У мене є дівчачі б’юті-дні, коли весь день я присвячую себе процедурам і догляду за собою. З віком полюбила шопінг. Ці дні дають мені правильне відчуття любові до себе. Кожній дівчині, жінці важливо отримувати ці емоції. Вони дуже позитивно позначаються на тому, як ти ставишся до оточення. Особливо це стосується близьких і рідних. Ти помножуєш цю любов у собі й даруєш її близьким.

З чого складається Ваше щастя і чи є щось, чого бракує для нього?

Сьогодні я повністю щаслива людина. У мене прекрасна родина. Ми займаємося улюбленою справою з коханим. І у нас виходить. У нас є плани й мрії, є чого прагнути. Карантин дав мені змогу втілити мрію з дитинства — танці. Я навіть уявити собі не могла, як серйозно цим захоплюся. Нині шість днів на тиждень я разом з Дімою Жуком відвідую репетиції, щоб здивувати й показати розвиток у шоу "Танці з зірками". Танці — як же вони відкривають, тримають у тонусі й захоплюють. Вже точно розумію, що після проєкту танцюватиму й далі. Для мене це дуже важливо. І так корисно для голови й тіла.

З ким із жінок — сучасниць або історичних персонажів — Ви хотіли б поспілкуватися щиро й відверто? І про що була б ця розмова?

Напевно, це всього дві жінки. Мені було б цікаво поговорити з принцесою Діаною. Адже в неї вкрай нестандартна історія життя. З дитинства мене надихали казки про принцес, які чекали й зустрічали своїх принців. Адже в реальному житті все зовсім інакше. Ось про це ми й могли б поговорити з Леді Ді. Не менше мене надихає Бейонсе. Точно знаю, що за образом сильної, незалежної й найвпливовішої жінки ховається тонка душа зі своїми "надривами". Хотілося б зазирнути в її очі й розгледіти, що всередині. Адже це точно буде інша дівчина — не та, якою ми захоплюємося на сцені.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.