До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ukrainian Women in Vogue: Оксана Кавицька

Журнал Vogue UA за підтримки Symbol випустив книгу Ukrainian Women in Vogue. Вона присвячена українським героїням, які з'являлися на сторінках нашого журналу. Моделі і художниці, письменниці і спортсменки, музикантки і дизайнерки, балерини і засновниці благодійних фондів. Кожна з них сильна особистість, яка має свій стиль, надихає власним прикладом і гідно представляє Україну на міжнародній арені. У спеціальних інтерв'ю для vogue.ua героїні розмірковують про баланс між кар'єрою і сім'єю, публічність і щастя. Цього разу читайте інтерв'ю з Оксаною Кавицькою.

Оксана Кавицька

Як Ви вважаєте, балансувати між кар’єрою й особистим життям сьогодні важче, ніж раніше, чи в наш час нескладно встигати все?

Реклама

Балансувати між кар'єрою і особистим життям завжди досить непросто. Я трудоголік і улюблена робота це моє життя, але сім'я, звичайно ж, передусім. Тому ми завжди дотримуємося вже усталених традицій: збираємося на сімейні свята, обов'язково разом їздимо у відпустку і завжди знаходимо час одне для одного.

Вимога "бути найкращою в усьому", яку суспільство висуває до сучасної жінки, заважає Вам жити власним життям чи, навпаки, спонукає прагнути нових успіхів?

Я не живу за правилами, які диктує суспільство у мене є власні правила, яких я дотримуюся. Як перфекціоністку, мене надихає і спонукає до дії абсолютно інше моє внутрішнє бажання щодня ставати кращою версією себе. Тому у мене завжди є ця прерогатива жити своїм власним життям.

Чи легко бути в центрі уваги? Як Ви даєте собі раду з публічністю?

Я б не назвала себе публічною особою. У нашій родині це не прийнято ми усвідомлено вибрали таку позицію, щоб ніщо не відволікало від саморозвитку, досягнення цілей і улюбленої справи.

Як Ви знаходите час лише для себе, і чому його присвячуєте?

Я ніколи не забуваю про себе, навіть якщо день розписаний по хвилинах. Завжди знаходжу час для б'юті-процедур і вважаю це важливою складовою життя кожної жінки, адже тільки від нас залежить те, який вигляд ми маємо. Завжди можна приділити час тільки собі, незалежно від того, сьома ранку це чи пізній вечір.

З чого складається Ваше щастя і чи є щось, чого бракує для нього?

Я почуваюся щасливою і самореалізованою людиною. Я маю прекрасну велику родину: люблячого чоловіка, дітей і внуків, у нас є сімейний бізнес ми всі займаємося улюбленою справою, наша компанія є лідером на ринку українського рітейлу про що ще можна мріяти?

З ким із жінок — сучасниць або історичних персонажів — Ви хотіли б поспілкуватися щиро й відверто? І про що була б ця розмова?

Якщо говорити про сучасниць я б відзначила Моніку Белуччі. Вона сильна, розумна, самодостатня і неймовірно красива жінка. Я не стала б зачіпати якісь серйозні теми, але із задоволенням поговорила б з нею про кохання до Італії, гедонізм, про кіно, чоловіків і секрети краси.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.