До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ukrainian Women in Vogue: Лілія Пустовіт

Журнал Vogue UA за підтримки Symbol випустив книгу Ukrainian Women in Vogue. Вона присвячена українським героїням, які з’являлися на сторінках нашого журналу. Моделі й художниці, письменниці й спортсменки, музикантки й дизайнерки, балерини й засновниці благодійних фондів. Кожна з них — сильна особистість, яка має свій стиль, надихає власним прикладом і гідно представляє Україну на міжнародній арені. У спеціальних інтерв’ю для vogue.ua героїні міркують про баланс між кар’єрою і сім’єю, публічність і власне розуміння щастя. Цього разу читайте інтерв’ю з дизайнеркою Лілією Пустовіт.

Лілія Пустовіт

Як Ви вважаєте, балансувати між кар’єрою й особистим життям сьогодні важче, ніж раніше, чи в наш час нескладно встигати все?

Реклама

Ви знаєте, мені складно порівнювати теперішнє й минуле. Я багато думаю про майбутнє й точно намагаюся не зациклюватися на минулому. Все встигати я намагалася й намагаюся завжди. Раніше встигала попрацювати в студії до 23-ї години, потім відпочити з друзями до світанку, трохи поспати та до 10-ї знову була в студії. Тепер у мене є сім’я і їй, звісно, важливо віддавати увагу. На щастя, маю дуже творчого чоловіка й маленьку дуже цікаву дочку, спілкування з якими дає мені нові стимули для роботи. Наприклад, від дочки я дізналася про вподобайки й TikTok.

Вимога "бути найкращою у всьому", яку суспільство висуває до сучасної жінки, заважає Вам жити власним життям чи, навпаки, спонукає прагнути нових успіхів?

Я з дитинства прискіплива перфекціоністка і це, дійсно, мене заряджало впродовж багатьох років, тому останнім часом я, навпаки, шукаю іноді те, що зробить мене щасливішою без зважання на думку суспільства, але поки не дуже успішно.

Як Ви даєте собі раду з публічністю?

Дизайнери не такі впізнавані й публічні, як зірки телеекранів. Мені не складно із цим, головне не ставитися до цього занадто серйозно.

Як Ви знаходите час лише для себе і чому його присвячуєте?

Для мене дуже важливо побути на самоті на природі, особливо біля моря — я там повністю відновлююся. Це мій персональний рецепт відпочинку.

Із чого складається Ваше щастя і чи є щось, чого бракує для нього?

Для мене завжди багато важило не тільки зреалізуватися, бути творчою особистістю, а й приносити якусь користь суспільству. Якщо я розумію, що в тому, що роблю, є глибокий сенс, то стаю справді щасливою людиною.

З ким із жінок — сучасниць або історичних персонажів — Ви хотіли б поспілкуватися щиро й відверто? І про що була б ця розмова?

Напевно, з Голдою Меїр, а ще з Волліс Сімпсон, дружиною короля Едуарда, який відмовився заради неї від трону.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.