До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ukrainian Women in Vogue: Вероніка Селега

Журнал Vogue UA за підтримкиSymbolвипустив книгу Ukrainian Women in Vogue. Вона присвячена українським героїням, які з’являлися на шпальтах нашого журналу. Моделі й художниці, письменниці й спортсменки, музикантки й дизайнерки, балерини й засновниці благодійних фондів. Кожна з них — сильна особистість, яка має свій стиль, надихає власним прикладом і гідно представляє Україну на міжнародній арені. У спеціальних інтерв’ю для vogue.ua героїні міркують про баланс між кар’єрою і сім’єю, публічність і власне розуміння щастя. Цього разу читайте інтерв’ю з Веронікою Селегою.

Вероніка Селега

Як Ви вважаєте, балансувати між кар’єрою й особистим життям сьогодні важче, ніж раніше, чи в наш час нескладно встигати все?

Реклама

Дуже просто. Ми самі ставимо собі завдання — посильні і непосильні, — а встигаємо саме стільки, скільки в змозі встигнути. Інакше не буває. Можна вчитися робити більше і, звісно, здорово, коли це виходить. Відразу відчуваєш сильну втіху й ресурс у собі, який вдалося розподілити по-новому.

Рано чи пізно приходить розуміння, що час не береться нізвідки сам по собі, його потрібно знаходити або, ще слушніше слово, — створювати. Час потрібно створювати, щоб він перетворився в найпам’ятніші миті в житті.

Вимога "бути найкращою в усьому", яку суспільство висуває до сучасної жінки, заважає Вам жити власним життям чи, навпаки, спонукає прагнути нових успіхів?

Мені суспільство не висуває такої вимоги, якщо чесно. Я навіть не знаю, що воно й кому висуває. Якщо говорити про стереотипи зовнішності й поведінки, то можливо. Багатьом суспільство задає планку, але мене особисто це ні до чого не спонукає. Принаймні мені так здається.

Чи легко бути в центрі уваги? Як Ви даєте собі раду з публічністю?

Мені легко із цим впоратися, оскільки не вважаю себе публічною особою.

Як Ви знаходите час лише для себе, і чому його присвячуєте?

Час — дуже цінний подарунок самому собі й близьким. Чи може бути щось краще за подорож як подарунок?! Я не знаю. Такий подарунок, безумовно, про час разом і час одне для одного. Цьому я й присвячую особистий час.

З чого складається Ваше щастя і чи є щось, чого бракує для нього?

Щастя — це стан. Стан формується всередині. Я відчуваю його сповна і вважаю себе дуже щасливою людиною. Навіть складнощі не впливають на мій загальний стан щастя.

З ким із жінок — сучасниць або історичних персонажів — Ви хотіли б поспілкуватися щиро й відверто? І про що була б ця розмова?

З Крісті Тарлінгтон — про красу й здоров’я. Із Софією Кополлою поговорила б про життя, але у формі інтерв’ю — маю до неї безліч запитань. З Мішель Обамою, звісно.

З історичних персонажів обов’язково поспілкувалася б з Евою Перон. І з Анною Ярославною та княгинею Ольгою — можна окремо з кожною, а можна було б і разом на одну зустріч. Я б їм акуратно розповідала про те, якою є Україна сьогодні, показувала б картинки, ділилася б баченням майбутнього.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.