До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ukrainian Women in Vogue: Тетяна Миронова

Часопис Vogue UA за підтримки Symbol випустив книгу Ukrainian Women in Vogue. Вона присвячена українським героїням, які з'являлися на сторінках нашого часопису. Моделі і художниці, письменниці і спортсменки, музикантки і дизайнерки, балерини і засновниці благодійних фондів. Кожна з них — сильна особистість, яка має свій стиль, надихає власним прикладом і гідно представляє Україну на міжнародній арені. У спеціальних інтерв'ю для vogue.ua героїні розмірковують про баланс між кар'єрою і сім'єю, про публічність і щастя. Цього разу читайте інтерв'ю з кураторкою і галеристкою Тетяною Мироновою.

Як Ви вважаєте, балансувати між кар'єрою і особистим життям сьогодні складніше, ніж раніше, чи в наш час нескладно встигати все?

Реклама

У сучасному світі створені всі умови для того, щоб жінка змогла реалізувати себе. Навіть у салоні краси ніхто зараз не зосереджений на манікюрі. Всі паралельно вирішують професійні та сімейні питання. Сьогодні жінка має бути повноцінним членом суспільства, інакше вона буде нікому не цікавою.

Вимога "бути найкращою у всьому", яку суспільство висуває до сучасної жінки, заважає Вам жити власним життям чи, навпаки, спонукає прагнути нових успіхів?

У моєму характері — завжди намагатися підвищувати планку. І прагнення бути найкращою у всьому для мене — це постійна робота над собою, створення нових координат і цілей та досягнення їх. Це мій стиль життя.

Чи легко бути в центрі уваги? Як Ви даєте собі раду з публічністю?

Публічність — поняття відносне. Ти завжди можеш коригувати межі своєї публічності.

Як ви знаходите час особисто для себе і чому його присвячуєте?

Мені пощастило. Моя робота — це і моє хобі. Завдяки своїй роботі я спілкуюся з величезною кількістю цікавих людей. Це не тільки надихає, але і дає можливості для самоосвіти і вдосконалення себе як особистості.

У сучасному світі створені всі умови для того, щоб жінка змогла реалізувати себе

З чого складається Ваше щастя і чи є щось, чого бракує для нього?

Складові мого щастя — сім'я, підтримка і віра в мене з боку найближчих мені людей, улюблена робота, де не існує меж для вдосконалення, позитивні емоції, які дарує мені життя, і все те, що може надихати. Я вважаю себе щасливою людиною.

З ким із жінок сучасниць або історичних персонажів ви хотіли б поговорити щиро й відверто? І про що б була ця розмова?

Я завжди цікавилася особистістю відомої архітекторки Захи Хадід — жінки, яка здійснила революцію в сучасній архітектурі, людини, яка зуміла подолати не лише релігійні обмеження, але й невизнання своєї творчості, і зрештою стати однією з найзнаменитіших особистостей у сучасній історії та сучасному мистецтві. Що надихало її, що змушувало постійно рухатися вперед, долаючи труднощі; як народжувалися великі ідеї? Думаю, спілкування з людиною такого штибу здатне надати сили, позначити нові обрії і рухатися до них.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.