До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ukrainian Women in Vogue: Неллі Ісупова

Журнал Vogue UA за підтримкиSymbolвипустив книгу Ukrainian Women in Vogue. Вона присвячена українським героїням, які з’являлися на шпальтах нашого журналу. Моделі й художниці, письменниці й спортсменки, музикантки й дизайнерки, балерини й засновниці благодійних фондів. Кожна з них — сильна особистість, яка має свій стиль, надихає власним прикладом і гідно представляє Україну на міжнародній арені. У спеціальних інтерв’ю для vogue.ua героїні міркують про баланс між кар’єрою і сім’єю, публічність і власне розуміння щастя. Цього разу читайте інтерв’ю із Неллі Ісуповою.

Неллі Ісупова

Як Ви вважаєте, балансувати між кар’єрою й особистим життям сьогодні важче, ніж раніше, чи в наш час нескладно встигати все?

Реклама

Художник завжди перебуває у творчому процесі, незалежно від того, у який час він живе. Тепер просто цікавіше. Моє особисте життя й творчість невіддільні одне від одного. Адже життя — це і є творчість.

Вимога "бути найкращою в усьому", яку суспільство висуває до сучасної жінки, заважає Вам жити власним життям чи, навпаки, спонукає прагнути нових успіхів?

Я ніколи не прагнула бути найкращою в усьому — життя саме робило мене дедалі кращою і кращою.

Чи легко бути в центрі уваги? Як Ви даєте собі раду з публічністю?

Я не замислювалася про це. Мені просто подобається бути самою собою в будь-якому суспільстві.

Як Ви знаходите час лише для себе, і чому його присвячуєте?

Мій час завжди належить тільки мені. Я намагаюся нікуди не поспішати й встигати робити те, що мені потрібно в цю хвилину.

З чого складається Ваше щастя і чи є щось, чого бракує для нього?

Я щаслива, тому що живу наповненим життям. Я і далі творю, гарно вдягаюся, читаю, ходжу в кіно й на концерти, зустрічатися з друзями й однодумцями. Мої діти — успішні художники. Я радію життю, незважаючи ні на що.

З ким із жінок — сучасниць або історичних персонажів — Ви хотіли б поспілкуватися щиро й відверто? І про що була б ця розмова?

З відомих жінок минулого хотіла б поспілкуватися з Оленою Реріх — мандрівницею, філософом і дружиною великого художника Миколи Реріха. Запитала б про минуле й майбутнє нашої планети.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.