До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Лондоні продадуть антивоєнну картину Бенксі на підтримку "Охматдиту"

У Лондоні відбувається благодійний аукціон на підтримку української дитячої лікарні "Охматдит". На продаж виставили унікальну антивоєнну картину британського художника Бенксі — Banksy's CND Soldiers, unsigned. Людина, яка виставила твір мистецтва на аукціон, вирішила зберегти анонімність. Торги розпочалися з 20 тис. фунтів стерлінгів (26,3 тис. доларів), вони триватимуть до 27 березня. Всі кошти від продажу підуть на підтримку дитячої лікарні "Охматдит".

Banksy's CND Soldiers, unsigned

"Попри активні обстріли та авіаудари рф, спеціалісти "Охматдиту" й далі залишаються в Києві для захисту та лікування дітей і поранених, яких доправляють до лікарні. Завдяки самовідданій роботі лікарів своєчасна медична допомога надається пацієнтам у повному обсязі, а зібрані кошти забезпечать продовження цієї важливої роботи", — повідомляє Міністерство охорони здоров’я. Також на сайті аукціону можна зробити пожертву безпосередньо лікарні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.