До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Світ має знати: як українські лікарі рятують життя

Військові та учасники ТрО, пожежники та працівники ДСНС – ці люди кожного дня ризикують власним життям на війні заради нас. Також на фронті, на передовій – медики, в прямому й переносному сенсі. Бо, навіть працюючи в лікарнях і шпиталях, вони залишаються на передовій і перебувають у небезпеці, рятуючи життя поранених українців. За даними ВООЗ, за майже місяць війни в Україні зафіксовано понад 50 нападів на лікарні та медиків – у Маріуполі й Харкові, Ірпені й Чернігові та інших містах України. У ВООЗ називають це злочином, бо медики завжди, за будь-яких обставин, мають бути у безпеці – тільки так вони можуть рятувати життя.

Але росія веде загарбницьку війну проти України, тому українські лікарі виконують свою роботу в критичних умовах: під обстрілами, в бомбосховищах і підвалах, у яких за більше ніж три тижні встигли влаштувати операційні зали. Як це відбувається, дивіться у фоторепортажі.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.