До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Шон Пенн хоче воювати проти російської армії в Україні

Голлівудський актор і режисер Шон Пенн неодноразово висловлював підтримку Україні й допомагав нашому народові. Тепер же Шон хоче особисто долучитися до воєнних дій та вступити до лав ЗСУ, щоб захищати Україну від російських окупантів. Про це розповів соліст гурту "The Коля" — Коля Сєрга, який наразі служить у теробороні. За словами музиканта, він бачився з американським знаменитим актором і навіть потоваришував з ним. Чоловіки обговорювали службу й Пенн сказав, що має бажання воювати з російськими окупантами не тільки на інформаційному фронті, а й на передовій, і просив Колю допомогти йому з цим.

"Я їздив у складі пресгрупи. Подружився з ним. Він дуже-дуже крутий. Дуже зацікавлений не лише знімати документальне кіно, людина активно хоче долучитися до воєнних дій. Він міркує: „Мене ніхто не відпустить воювати. Може, через тебе можна?". А я кажу: „Потім поговоримо"", — розповів співак в інтерв’ю проєкту "Гроші".

Реклама

Нещодавно Шон Пенн відвідав Бучу й Ірпінь, щоб на власні очі побачити наслідки дій російських окупантів у нашій країні. Нині він знімає документальне кіно про війну та звірства загарбників в Україні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.