До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Щасливі разом: 20 емоційних фото короля Чарльза III та королеви-консорта Камілли

Після смерті королеви Єлизавети II наступним британським монархом став її старший син Чарльз, дружина якого Камілла дістала титул королеви-консорта. У британському суспільстві до цієї пари двояке ставлення, але попри все вже впродовж багатьох десятків років вони разом. Фанати принцеси Діани, першої дружини короля Чарльза III, не можуть зрозуміти, що він знайшов у не дуже привабливій Каміллі, за якою навіть закріпилося прізвисько "ротвейлер".

Однак наближені до двору інсайдери розповідають, що секрет цих стосунків – у підтримці, яку Камілла завжди надавала своєму коханому. Схильний до тривожностей і депресій Чарльз саме з Каміллою – гострою на язик, сміливою та раціональною – швидко приходив у тонус і почувався впевненіше. Це підтверджує й численна фотохроніка – на багатьох світлинах король Чарльз III та королева-консорт Камілла часто сміються, ніжно дивляться одне на одного й не соромляться показувати власні емоції.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.