До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найпопулярніші активності цього літа за запитами Google

Не секрет, що літо 2020 перевірило нас на міцність: ми скасували заплановане, погодилися на нове і скріпивши серце постаралися змиритися з правилами, продиктованими пандемією COVID-19. Так, дотримуючись дистанції, насолоджуючись свіжим повітрям і збираючись за одним столом тільки з найближчими, ми повернулися до активностяей, які були на піку популярності ще якихось 70 років тому. Ось чим нам сподобалося займатися влітку нинішнього року, згідно із запитами Google.

Хайкінг
Photo: Getty Images

Цього літа запити Google рясніють пошуком пішохідних стежок для хайкінгу. Та й загалом піші прогулянки на природі позитивно впливають як на фізичне, так і на ментальне здоров'я — дослідження 2015 року показали, що ті, хто віддає перевагу прогулянкам на природі замість прогулянок містом, мають нижчий рівень тривожності і менше схильні до депресивних розладів.

Реклама
Кіно під відкритим небом
Photo: Getty Images

Зараз, коли дати кінопрем'єр постійно відкладаються, а обмеження не дозволяють розслабитися настільки, щоб отримати задоволення від перегляду нової картини, ми вибираємо кіновечори на свіжому повітрі.

Зустрічати захід сонця
Photo: Getty Images

Для цієї активності не потрібно ні спорядження, ні якогось спеціального плану. Досить прийти туди, де відкривається мальовничий вид і зустріти захід сонця, спостерігаючи за тим, як небо переливається різними барвами.

Мандрівка машиною
Photo: Getty Images

Коли можливості польотів обмежені, а інші варіанти вселяють тривогу, залишається подорож автівкою до локальних пам'яток. Проте, умов безпеки варто дотримуватися і в такій подорожі, адже кожен регіон відрізняється за ступенем зараженості і рівнем оснащеності для боротьби з недугою. Краще вибирати віддалені місця і безпечніші райони.

Photo: Getty Images

Дедалі більше людей пробують сапбордінг — активність, яка стає все популярнішою. І ось чому: сапборд — це дошка (буває надувна), на якій можна практикувати йогу, спускатися за течією річки і просто гребти по воді, тримаючи баланс і все тіло в тонусі.

Каякінг
Photo: Getty Images

Каякінг теж став популярнішим, ніж зазвичай, саме цього літа. По-перше, досить більш-менш глибокої і протяжної річки поруч, щоб затіяти сплав. По-друге, каякінг передбачає соціальне дистанціювання, адже навіть якщо в каяку сидить двоє людей, відстань між ними все одно буде більше ніж метр. Загалом, це одне з найкращих рішень для активних вихідних на природі. І так стверджує Google.

За матеріалами vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.