До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

З бульбашками в келиху: дівич-вечір Іванни Онуфрійчук

Створити власне ідеальне свято легше, ніж здається. І цього року хочеться, щоб найпам’ятніші події були по-справжньому особливими й теплими, незалежно від формату — чи це сімейна вечеря, чи зустріч із подругами або галаслива вечірка з друзями. Разом з Artwineryми вирішили нагадати, як важливо в цей час наповнювати себе приємними емоціями й не забувати, що ми самі ковалі власного щастя. Новою героїнею нашого проєкту стала телеведуча Іванна Онуфрійчук, яка нині готується до весілля, а нас запросила на свій дівич-вечір.

Підготовка до весілля... Справа складна, до того ж коли карантин постійно вносить корективи у твої весільні плани. Я знайшла просто місце мрії на Лазурному узбережжі й жила ним останні пів року, але наше агентство, що опікується підготуванням весілля, порекомендувало відмовитися від цієї ідеї, тому що ніхто не гарантує, що ми зможемо привести до Франції всіх своїх гостей. Ще один з варіантів, який ми розглядали, це Мальдіви. Тут не буде проблем з приїздом гостей, але з погляду організації є дуже багато нюансів. Тепер придивляємося до варіанту з Домініканою — мені він подобається тим, що я можу встигнути провести церемонію в другій половині лютого — ці дати мені порекомендував мій нумеролог, а я вірю в силу чисел. Зараз плануємо з коханим полетіти туди й подивитися локації. Якщо не встигаємо до кінця зими, то доведеться чекати літа.

Реклама

Вибір весільної сукні... Це процес, у який я зараз глибокого занурена. За все своє життя я переміряла безліч весільних суконь на зніманнях і завжди була впевнена, що дуже швидко зможу зробити власний вибір. Ніколи не думала, що це буде так складно. Зараз я співпрацюю з Джорджем Хобейкою, одним з головних дизайнерів у світі весільних суконь. І якщо на початку нашого спілкування мені здавалося, що дизайнер сам скаже мені, якою він мене бачить, і ми швидко визначимося з образом, то насправді й тут виявилася безліч нюансів. Я зрозуміла головне, за мене ніхто нічого не придумає, тому я активно залучена до процесу роботи над ескізами. Залежить наше остаточне рішення щодо сукні й від формату церемонії, адже весіллю на островах точно не пасуватиме образ, який був би доречний для святкування в старовинному замку.

Найпам’ятніше свято в житті... Трапилося в мене цього літа. Це було святкування мого дня народження, яке ми відзначали в заміському комплексі Edem Resort & SPA. Це було свято, про яке я могла тільки мріяти — зібралися всі близькі люди, виступав мій улюблений артист, атмосфера була просто чарівна... Але найголовніше, що відбулося в той день — освідчення мого коханого. Це було так романтично й несподівано, що я досі починаю хвилюватися, коли згадую ту мить. Пропозицію було зроблено під пісню Монатика "Ти — вічність".

Ігристе в мене асоціюється... зі святами. Цей напій дарує настрій і миттєво налаштовує на святковий лад. Я з насолодою можу почати з келиха розе вихідний день, коли ми з коханим нікуди не поспішаємо й нам хочеться розслабитися навіть не встаючи з ліжка. Під час тривалих знімань келих ігристого теж здатний поліпшити настрій. До речі, розе — це мій улюблений різновид ігристого, разом з яким відразу хочеться краси й романтичності, легкості, куражу та нових емоцій.

Ідеальний дівич-вечір... це день, коли дівчатка можуть ні про що не думати. Я щаслива, що мені вдалося поєднати приємне з корисним, і примірювання весільного образу об’єднати з імпровізованим дівич-вечором. Ми з дівчатами так давно не бачили одна одну, а тут мали привід відчути себе принцесами, весело провести весь день, побешкетувати, влаштувати фотосесію, подивитися на себе по-новому й просто зануритися в казку, як ніби й не має будніх днів з їхніми дедлайнами, заторами й низкою нескінченних справ.

Без ігристого мені складно уявити... будь-яку романтичну ситуацію — від недільного сніданку в ліжко до камерного вечора в дуже гарному місці з розкішним виглядом.

За цей рік ми зрозуміли... що найголовніше, коли наші рідні й кохані люди поруч. І нам вже пора перестати розпорошуватися, витрачаючи свою енергію. Ми нарешті зрозуміли, що потрібно бути ближчими одне до одного, і, як кажуть, знайти своїх і заспокоїтися.

Як для шанувальниці розе команда Artwinery підібрала для Іванни Онуфрійчук та її подруг гучну новинку року — ігристе ARTWINE BRUT ROSE 18, яке вже встигло здобути високу нагороду на міжнародному профільному конкурсі USA WINE RATINGS. Експерти відзначили його за розвинену ароматику, яка відкривається червоними й чорними ягодами й далі розгортається відтінками троянди та нотами стиглого персика. Як і всі ігристі Artwinery, створено воно за класичною французькою технологією Шампенуа. 18 місяців це розе витримувалося в пляшці, завдяки чому його бульбашки утворилися природним і натуральним способом. Саме так виробляють відоме французьке шампанське. В Україні ж Artwinery — єдиний виробник, який створює ігристе лише таким класичним методом. До речі, дозрівають вина глибоко під землею в унікальних мікрокліматичних умовах. Це добре впливає на смакові якості ігристих вин Artwinery, за що їх неодноразово відзначено високими нагородами на міжнародних профільних і галузевих конкурсах.

ARTWINE BRUT ROSE 18

Відео: Polina Grebenik

Фото: Anya Dvorianets

Стиль: Anastasiia Yatsenko

Макіяж: Vitalia, Valentina Galay

Зачіски: Yevgeniya Kozlova, Valentina Galay

Продюсер: Marina Sandugey-Shyshkina

Special thanks : салон CRYSTAL

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.