До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Різдвяна листівка сім'ї Хадід та інші привітання знаменитостей

Сестри Хадід вирішили приєднатися до традиції публікувати різдвяні листівки, якої дотримуються багато королівських сімей, а також сім'я Кардаш'ян-Дженнер. Ці свята одні з найзатребуваніших у світі моделей провели в колі рідних – мами Іоланди і брата Анвара. На листівці вони зображені вчотирьох на порозі їхнього будинку. Найатмосферніший образ вибрала Белла Хадід – вовняний костюм зі святковим візерунком і обруч з оленячими ріжками. А ось її старша сестра воліла залишитися в лаконічному білому костюмі.

Різдвяна листівка сім'ї Хадід

Нагадаємо, що своїми різдвяними привітаннями вже встигли поділитися багато знаменитостей. Наприклад, Кайлі Дженнер опублікувала атмосферну світлину під ялинкою та з малятком Стормі, 98-річна Айріс Апфель сама стала втіленням свята в розкішному брючному костюмі Gucci із зеленої парчі, Марк Джейкобс привітав своїх читачів на тлі моря в пальті Prada, а Вікторія Бекхем зробила веселий колаж. Романтичними фото на честь свята поділилися Дженніфер Лопес і Ельза Госк, а Кім Кардаш'ян обмежилася своєю комп'ютерною версією.

Реклама

<b>ЗнаменитостиРождество2019</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.