До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Режисер Кері Фукунага врятував собаку під Харковом

Уже кілька тижнів в Україні перебуває голівудський режисер Кері Фукунага, який приїхав сюди як волонтер разом з організацією World Central Kitchen. Наразі режисер перебуває в Харківській області. В селі Дергачі під Харковом Фукунага врятував з-під завалів собаку – цією новиною в Інстаграм поділився Хосе Андрес, засновник World Central Kitchen, який разом з Фукунага готує іжу для укарїнців, які потерпають від війни. На фото Фукунага тримає на руках наляканого пса – скільки собака перебував під завалами, невідомо. Цікаво, чи залишисть Кері Фукунага врятованого собака собі.

twitter.com/chefjoseandres

"Мій новий друг Кері Фукунага – неймовірна людина, яка тижнями допомагає World Central Kitchen, днями знайшов та врятував найкращого друга людини з-під завалів у місті Дергачі, на північ від Харкова. Ми можемо робити неймовірну кількість різних речей, доки доправляємо їжу", – написав Хосе Андрес. Нагадаємо, режисер останнього фільму про Бонда "Не час помирати", Кері Фукунага вже встигнув відвідавти Львів, Київ, Бучу та Ірпінь і Краматорськ – відразу після жахливої ракетної атаки на місцевий вокзал 8 квітня, яка забрала життя вже 57 українців.

Реклама

Цей вчинок режисера – ще одна можливість нагадати нам усім, що через війну в Україні страждають не лише люди та інфрастуктура нашої країни, а й тварини. Деякі з них вмирають під обстрілами в зоопарках, а дехто – від голоду, залишений удома українцями, які тікали від війни в безпечніші місця. За посиланням можна прочитати нашу історію про те, як у Києві зоопатруль рятує зачинених у квартирах тварин.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.