До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як одна рекламна агенція зібрала $250 тисяч на підтримку ЗСУ

Весь світ і далі підтримує Україну у війні з росією. Глави цивілізованих країн вводять нові санкції проти агресора, модні бренди обмежують продаж товарів росіянам за кордоном, а відомі музиканти присвячують пісні українцям. Водночас українські компанії привертають максимум зусиль, щоб допомогти своїй Батьківщині. Зокрема, українська рекламна агенція Zlodei Advertising перетворила всесвітньо відомий мем з африканськими танцівливими трунарями Coffin Dance на NFT-токен. Він був проданий на аукціоні за 327 Ethereum (ефірів), що становить $1 047 806.

$250 тис. від продажу NFT-токена піде на допомогу українським військовим у фонд "Повернись живим". Також $500 тис. отримають самі герої вірусного відео, мему та NFT-токена й $250 тис. отримає рекламна агенція. Це, до речі, перша монетизація для танцівливих трунарів. "Ми довго вели переговори – майже півтора року, їздили на зустріч із менеджером до Кенії. Останні кілька місяців активно працювали над концепцією, яку в результаті змінили через війну. Але результат вийшов справді крутим. Ми раді розділити цей успіх, далі – більше!" – зазначено в Instagram-акаунті рекламної агенції.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.