До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Реабілітаційні центри, в яких лікуються знаменитості

Нульові в моді: Брітні Спірс стала обличчям Kenzo, Крістіна Агілера потрапила на обкладинку Paper Magazine, логоманія, рожевий плюш, стрази і лелітки повертаються на подіуми. Чому б не згадати ще один тренд початку ХХ-го століття? Залежність від алкоголю, наркотиків, сексу, любові, схуднення і лікування в розкішних реабілітаційних центрах.

Реклама

Емі Вайнгауз написала пісню Rehab 2006 року, в якій описувала, як її намагалися відправити в реабілітаційний центр. Брітні Спірс сходила з розуму, голилася на лисо і її теж відправляли в "rehab". Ліндсі Лохан, Мері-Кейт Олсен, Деніел Редкліфф, Кортні Лав, Кейт Мосс, Хоакін Фенікс, навіть перша олімпійська чемпіонка незалежної України Оксана Баюл – всі вони час від часу опинялися в реабілітаційних центрах. Серед останніх гучних влучень – Кевін Спейсі і Гарві Вайнштейн. Зараз обидва представники кіноіндустрії лікуються від сексуальної залежності в The Meadows, в штаті Арізона. У цій клініці, крім усього іншого, лікують і від кохання. Vogue UA дізнався про найрозкішніші центри, де лікуються знаменитості.

Госпіталь Silver Hill

Лікування в цьому центрі коштує 1200 $ в день. У свій час, там побували Лайза Міннеллі, Трумен Капоте і Мерая Кері.

The Meadows

Саме тут зараз лікуються від сексуальної залежності Кевін Спейсі і Гарві Вайнштейн. Також в The Meadows проходив реабілітацію американський гольфіст Тайґер Вудс. Один день перебування в центрі коштує 35 000 $. Серед правил центру: прокидатися о 5:30 ранку, не носити екстравагантного одягу. Також там заборонений цукор і кофеїн.

Cirque Lodge

Цей центр розташований на гірськолижному курорті в штаті Юта. Йому надають перевагу Єва Мендес, Кірстен Данст, Ліндсі Лохан і Мері-Кейт Олсен. У кожної з них свого часу була залежність від алкоголю або наркотиків.

Клініка Betty Ford

Цю клініку відкрила Бетті Форд, дружина президента США Джеральда Форда. Вона сама довгий час страждала від алкоголізму та наркотичної залежності, тому заснувала 1982 року Центр Бетті Форд. Ця клініка вважається однією з найсуворіших в США. Серед її пацієнтів: Елізабет Тейлор, Дрю Беррімор, Еліс Купер, Джонні Кеш і Лайза Міннеллі.

Госпіталь Priory

Один з найпопулярніших реабілітаційних центрів у Великобританії. Знаменитості потрапляли туди ще з кінця ХІХ століття (британський політик з бізнесмен Ябез Балфур та американський співак Поль Робсон). З відомих нам сучасників в центрі були помічені Кейт Мосс, Роббі Вільямс, Джонні Депп, Лілі Аллен.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.