До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

PUSHKA School відкриває безплатний доступ до курсів зі створення 3D-одягу

Школа конструювання PUSHKA надає безплатний доступ до своїх курсів для українців. Багато хто з нас через війну втратив роботу, дім або навіть близьких. Життя не буде таким, яким воно було до повномасштабного вторгнення Росії. Команда школи хоче допомогти тим, хто має почати все з нуля. Всі охочі українці можуть опанувати Clo3D — програму для створення 3D-одягу. Її використовують як для візуалізації майбутніх колекцій, так і для створення одягу у форматі NFT.

Базовий онлайн-курс дає змогу опанувати нову професію в будь-якому куточку світу за наявності ноутбуку та інтернету. Для тих, хто не має доступу до комп’ютера, відкриті курси класичного конструювання одягу: "Дизайн-конструювання" та "Конструювання: повне заглиблення". Вони тривають від одного до дев’яти місяців. Професія конструктора одягу залишається однією з найперспективніших у сфері моди. Попит на неї збільшується як у Європі, так і по всьому світі, а роботодавці, серед яких і світові модні бренди, пропонують гідну оплату праці. Ба більше, конструктор не має такого прив’язування до іноземних мов, як інші професії в індустрії моди.

Реклама

"Це можливість опанувати нову професію і зробити неабиякий внесок в економіку України, хоч де ви перебуваєте. Війну перемагає економіка", — каже команда PUSHKA School. Нині студенти працюють над створенням доброчинного NFT-проєкту. Кошти від продажу диджитал-арту передадуть у фонд "Повернись живим", що допомагає ветеранам і військовим Збройних Сил України. Ознайомитися з планом кожного курсу можна на сайті pushka-school.com.ua.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.