До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прем’єр-міністр Великої Британії підхопив коронавірус

Борис Джонсон, прем’єр-міністр Великої Британії, написав у себе у твіттері, що заразився коронавірусом. За словами політика, в останні 24 години у нього з’явилися легкі симптоми застуди — кашель і температура, після чого він вирішив пройти тест і отримав позитивний результат. Свій пост він завершив таким важливим закликом — #StayHomeSaveLives.

Борис Джонсон

Ще кілька днів тому Борис Джонсон не підтримував суворих карантинних заходів, які ввела більшість країн, а виступав за більш м’який опір епідемії, закликаючи залишити вдома тільки людей, яким понад 60 років. Однак після аналізу ситуації разом з медиками все-таки ввів в Об’єднаному Королівстві суворий карантин. Нагадаємо, днями стало відомо, що на COVID-19 захворів 71-річний принц Чарльз, який перебуває нині на самоізоляції в Шотландії. Водночас у його дружини Камілли, герцогині Корнуольської, тест показав негативний результат на коронавірус.

Реклама

27 березня також стало відомо про те, що вірус не оминув стороною німецького музиканта Тілля Ліндеманна. За повідомленням таблоїду Bild, він зараз перебуває у відділенні інтенсивної терапії одного зі шпиталів Берліну.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.