До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Polimoda проведе День відчинених дверей онлайн

8 травня Флорентійський інститут дизайну та бізнесу у сфері моди Polimoda проведе День відчинених дверей у новому форматі — онлайн. Про навчання в цьому престижному закладі можна буде дізнатися в прямих ефірах і віртуальних кімнатах.

"У березні успішно пройшов наш перший віртуальний День відчинених дверей, і тепер ми готові зробити його ще інтерактивнішим: завдяки живій взаємодії онлайн ми плануємо відтворити досвід реального людського спілкування й проконсультувати всіх молодих людей, які нині планують своє майбутнє. У цю нову еру соціального дистанціювання завдяки технологіям ми все-таки можемо бути поруч і разом творити майбутнє", — говорить директор Polimoda Данило Вентурі.

Реклама
Данило Вентурі

Розпочнеться онлайн-презентація об 11.30 зі вступного слова синьйора Вентурі. Він розповість про інститут і його цінності та представить майбутні проєкти, серед яких нова магістерська програма з питань критики в індустрії моди (Master in Fashion Critique), ментором якої стане Ембер Бучарт, а також нові інтенсивні програми. Після цього учасники зможуть під’єднатися до однієї з віртуальних кімнат і поспілкуватися з викладачами та консультантами. Окремі віртуальні кімнати будуть присвячені різним програмам, включно з бакалаврськими, магістерськими та інтенсивними програмами в галузі дизайну одягу (Fashion Design) і бізнесу в індустрії моди (Fashion Business). Учасники, які потребуватимуть додаткової інформації, зможуть поспілкуватися з представниками Polimoda через Skype і пройти ознайомлювальне інтерв’ю, щоб записатися на курс.

Усі подробиці можна дізнатися за посиланням.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.