До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Пол Маккартні та інші знаменитості на "Марші за наші життя"

У десятках міст США відбулись багатотисячні демонстрації за обмеження обігу зброї в країні, організаторами якої стали учні школи Marjory Stoneman Douglas в Паркленді, де 14 лютого через стрілянину загинули 17 людей. Об'єднані вони назвою "Марш за наше життя", а наймасштабніша демонстрація відбулася у Вашингтоні. Долучилися до акції протесту в своїх містах і багато знаменитостей – Пол Маккартні, Джордж і Амаль Клуні, Кім Кардаш'ян та Каньє Вест, Леді Гага, Джастін Тімберлейк та багато інших.

Пол Маккартні на акції "Марш за наші життя"

Пол Маккартні розповів, що для нього це особиста проблема: "Мій близький друг (Джон Леннон – прим.ред) був убитий фанатиком з рушниці і можливо цього б не сталося, якби закони були суворішими". Актриса Синтія Ніксон, яка заявила про свій намір балотуватися на пост губернатора Нью-Йорка, написала у себе в твіттері: "Це просто неймовірно, скільки людей вийшли сьогодні підтримати наших дітей і вимагати посилення контролю за обігом зброї в країні". Амаль і Джордж Клуні, наприклад, не лише підтримали мітингувальників своєю присутністю, а й перерахували 500 000 доларів жертвам стрілянини в школі Портленда, яким вдалось вижити.

Реклама

<b>MarchAction</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.