До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чому парова шафа LG Styler — найкраща гарантія вашого спокою

Нестабільні часи потребують стабільних рішень. За останні кілька років інтенсивність життя вийшла на новий рівень — час став найціннішим ресурсом. Щоб витрачати його з розумом, ми почали довіряти гаджетам, здатним позбавити нас побутових справ і доречно доповнити простір. Тож якщо ваші речі люблять ніжність і турботу, а вам не завадить мати трохи більше вільного часу, парова шафа LG Stylerстане для вас надійним другом. Розповідаємо, чому вам час познайомитися.

Догляд за речами за допомогою пари означає можливість продовжити термін придатності улюбленого одягу й спростити собі життя. Парова шафа — пристрій, який використовує пару відразу для кількох завдань: освіження й гігієна, розпрасовування складок, дбайливе сушіння будь-яких речей.

Реклама

Парова шафа LG Styler обладнана унікальною технологією оброблення парою TrueSteamTM, що дбайливо впливає на матеріал та усуває до 99,9% небезпечних вірусів, побутових алергенів і бактерій. Технологія дає змогу швидко і якісно дезінфікувати одяг, іграшки, сумки, подушки та інші речі безпосередньо в себе вдома.

Сушіння, швидке освіження речей або додавання аромату — ще одна приємна функція парової шафи. Досить повісити речі всередину, вибрати потрібний режим і залишити на певний час. Поки ви відпочиватимете або розв’язуватимете важливі питання, пара заповнить простір гаджета й акуратно обійме кожен виріб, який ви в ньому залишили. У підсумку ви отримаєте сухі, чисті й приємні на дотик речі без зайвих складок. На внутрішній поверхні дверей парової шафи LG Styler також є прес для штанів, який допомагає підтримувати ідеальний силует і стрілки.

Керування паровою шафою LG Styler здійснюється за допомогою сенсорної панелі на дверях пристрою та віддалено через WiFi і застосунок LG ThinQTM. Розмістити гаджет вийде де завгодно — у гардеробні, спальні й навіть у вітальні — адже правильна геометрія шафи змушує милуватися її гладкою сріблястою поверхнею, а продумана дзеркальність дає змогу вдягати оновлені речі не відходячи від гаджета.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.